Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fixerad och förvirrad - behöver info (intimt)

Skrivet av Myran
Hej!
Nu har jag hamnat där jag lovade mig att inte hamna, nämligen i fixerat-träsket. Kollar Personan i tid och otid, räknar dagar till IM, surar på mannen när han måste jobba sent i äl-tider (lyckades dock få honom att lova att komma hem tidigare ikväll ändå :-), studerar sekret och annat spännande som man kan ägna sig åt i väntan på att bebisar ska bli till. Gaaaah! Vill inte hålla på så men hur stänger man av?

Så till frågan för jag blir inte riktigt klok på det här med äl-sekret. Enligt Familjeliv.se ska bästa chansen för mig att bli gravid ha varit lördag-söndag nu som gick, dvs dag 12-13. Första röda Persona-dagen var dock i fredags, dag 11, vilket är en dag senare än vanligt. I lördags hade jag det jag trodde var HBF, nämligen vita, sega flytningar och då fick vi också till det. Igår var flytningarna i princip obefintliga och eftersom vi var supertrötta slocknade vi direkt, utan några roligare aktiviteter. Idag, på dag 14 av 28 (vilket enligt mig borde vara bästa dagen för tillverkning men tydligen inte enligt Familjeliv) visar Personan ett litet ägg och flytningarna är av äggvitetypen (genomskinliga och mega-slemmiga). Vad innebär det egentligen? Är det äggvitan man är ute efter eller är det de vita, lite mer "fasta" som jag hade i lördags som gäller? Det låter ju fullkomligt groteskt när jag beskriver det så här men jag inser att jag faktiskt inte har benkoll på när jag faktiskt har äl och när mannen inte får jobba över ;-) Någon som har bättre koll än jag?
Svar på tråden: Fixerad och förvirrad - behöver info (intimt)

Känner igen mig allt för väl

Jag skulle ju inte bli fixerad av att bli gravid, den här ungen skulle bli en sån där unge som bara blev till och så blev att perfekt :) Nu sitter jag här och analyserar flytningar och har ångest när vi inte får till det. Och det är bara andra månaden vi försöker! Familjeliv är väl den källa som du borde lyssna minst på i alla fall. Jag tror du hade ÄL nån gång mellan lördag och söndag, vilket borde innebära att ert mys på lördag var opitmalt! Hoppas vi får följas åt.
Skrivet av    Snurriga kotten

Artiklar från Familjeliv