Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu börjar det bli jobbigt (långt)

Skrivet av Missmu
Sedan vi flyttade in i vårt (nybyggda) hus för drygt ett år sedan har jag hävdat att det finns andra här, jag har sett någon under trappan (denna har dock gått vidare nu, var nog bara nyfiken på hur vi hade det), jag ser "någon" utanför vårt köksfönster, jag ser någon/några ute på vår baksida. Jag har förklarat det hela med spegelbilder i fönsterrutor, trötthet, dåliga glasögon med mera. Men igår så nämnde jag saken för min man (igen, vi har talat om det förut och han har bara sagt "oj då" när jag sagt vad jag sett) och då berättar han att han ser det jag ser men även något som ser ut som hundar, ungefär.

Vår äldsta dotter (fyra år) säger att hon ser blod. Och råttor.

Det är jobbigt att hela tiden se de här skuggorna men samtidigt så verkar de verkligen inte vara medvetna om oss, själva huset eller om att de inte hör hit. Men det är helt klart en oro här i området. Vet inte om andra ser dem men en grannes son är jätterädd för en man han säger brukar sitta hemma hos dem.

Det blir rörigt det här. Frågan: Visst är det så att det bara kan vara ett "avtryck" vi har hos oss. Det har varit en gammal "led" här, för länge sedan, och vi bor i gammal vikingabygd. Inte behöver det nödvändigtvis vara några som vägrar gå över utan kan lika gärna vara några som bara lämnat ett avtryck?
Svar på tråden: Nu börjar det bli jobbigt (långt)

Om tid inte finns

så kan ni ju råkat ha bosatt er i en diffus gräns mellan nu och då. Det där begrep jag inte själv ens...
Skrivet av    MsK

Jag tror vi bor mitt emellan

Kanske är det något stråk här kring vårt hus. Vi har inget inuti huset bara på fram och baksidan. Det är något i alla fall för i husen bredvid oss finns väldigt mycket oro och rastlöshet.
Skrivet av    Missmu

Har ni försökt att få kontakt med...

ett medium eller liknande. Kolla annars på nätet om hjälp med att ta reda på vad det kan vara som finns i eran närhet.
Skrivet av    sara

Nej, det har vi inte

Jag har besökt ett medium tidigare men det här vill jag nog inte ta med henne i nuläget i alla fall.
Skrivet av    Missmu

Om ni vill ta bort

eller hjälpa dem över, brukar man tända ljus, ha en bibel, eller något gott som man tror på, helst mitt på dagen och be en bön och ta hjälp av högre makter, (vad man nu tror på), om att de ska finna ljuset och gå in i det. Det är viktigt att tacka de högre makterna efteråt för att de har hjälpt till. Ni kan ju alltid testa. Det borde ju inte bli värre i alla fall. Känner ni att ni har fått någonting på er kan det ibland hjälpa att ta en vanlig dusch och spola av sig allting och rena sig, så att säga. Lycka till!
Skrivet av    Eld

Artiklar från Familjeliv