Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu har jag vart på inskrivning...

Skrivet av Madde m Casper+ bf 1/5-06
hade samma underbara bm som när vi väntade Casper. Alla värden såg bra ut. Men jag fick en extra tid i v 20 pga att jag fick havandeskapsförgiftning förra gången + att Hb:t sjönk regält på slutet... och det är ju inget man gråter för direkt.

Sen fick ja tid för UL redan på Onsdag (Här har vi stora UL i v 12-13) Så nu känns det lite mer som om jag är gravid på riktigt.
Svar på tråden: Nu har jag vart på inskrivning...

Åh vad spännande.......

och att det stora ul:et görs så tidigt. Då kan det inte gå att se könet va om man vill det. Här gör vi ul i v16-18. Jag gjorde det i v 19 och det visade att jag ska ha en liten tjej i februari. Hoppas du slipper havandeskapsförgiftning denna gång. Kram!
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + v24

ja det är lite tidigt...

har alldrig frågat varför utan bara varit glad att få se att det är något där i magen så tidigt som möjligt. Förut så fick man 2 ul ett i v 12-13 och ett andra i v 32-33. men nu måste landstinget spara så då får man bara ett och det är det första. Ska försöka komma ihåg att fråga på onsdag. Grattis och vad mysigt med en liten tjej i februari!
Skrivet av    Madde m Casper bf 1/5

Kul

att du fick samma bm. Hoppas att du slipper havandeskapsförgigtning denna gång. Visst känns det mer på riktigt när man har varit på inskrivningen. Fast jag tyckte att det var konstigt att de inte tog gravtest. Jag gjorde ett UL i vecka 12 när jag var på läkarundersökning och då såg man bebisen jättebra (kanske inte könet dock, jag frågade aldrig). Sen gjorde vi stora ul i vecka 18 och sen fick jag göra ett snabbt ul i slutet av graviditeten för att se om bebisen verkligen hade vänt sig.
Skrivet av    Jool

Vad kul!

Skönt att du fick samma bm eftersom du var nöjd med henne förra gången. Hoppas att du slipper havandeskapsförgiftning denna gången, det är bra att de håller extra koll. Jag håller tummarna för dig imorgon! Kram
Skrivet av    Milla m M + v40

Artiklar från Familjeliv