Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vi ska ut på äventyr = katten blir sjuk *långt+OT*

Skrivet av mie.
HUR kan kattskrället veta att vi ska ut och resa??

För 3 år sedan skulle vi på bröllop i Frankrike. 2 dgr innan avresa försvann katten och bara ett par timmar innan vi gick och la oss dagen innan avresa hittade vi honom påkörd och _mycket_ ämlig. Vi ville inte ställa in resan så min pappa tog hand om sjuklingen som fick ligga på sjukhus i nästan en vecka (hejja djurförsäkring!). Nåväl, katten repade sig, vi hade en bra resa och tack vare försäkringen blev det inte så dyrt heller.

Något år senare var det dags igen. Vi ska iväg (minns inte vart) och katten blir akut dålig. Hejja pappa och djurförsäkringen igen!

Idag åker sambon till Köpenhamn, bilen hamnar på Arlanda (jaja, jag har inget körkort heller så det hade ju inte hjälpt mig så mkt om bilen stannat hemma) och jag blir ensam med 4 barn. På onsdag tar jag de två små (Valter 2år, 3mån och Eskil snaaaart 6 mån) och flyger till Köpenhamn jag också. Gissa vem som kom hem heeeeelt igensvullen i ansiktet igår!!!!!

Sambon fick alltså fara till veterinären imorse där de opererat och lagt in ett drän på kattskrället. Nu har sambon åkt och pappa får hämta katten i eftermiddag. Återigen, hejja försäkringen!

När vi bodde i lägenhetsområdet brukade vi kalla katten för Mahatma Nils då han verkade ta stryk från ALLA andra katter men själv är han pacifisten personifierad ;-)

Jaja slutet gott, allting gott. Snart kommer Nisse hem med drän och pc-kur och jag kan med gott samvete fara på min inbokade Köpenhamnsresa !!

/mie
Svar på tråden: Vi ska ut på äventyr = katten blir sjuk *långt+OT*

Alltså förlåt mig men

jag skrattar ihjäl mig. Tack för dagens garv :-) Mahatma Nils är så roligt att jag tror att jag måste fnissa varje gång jag tänker på det. Men skämt åsido så hoppas jag att katten blir frisk och att ni får en härlig Köpenhamnsvistelse! Pacifistnisse får lära sig av sina misstag och börja hitta på annat för att få er att stanna hemma ;-D
Skrivet av    Trigger

Men stackars

Nils, och stackars er & pappa som får spendera era semestrar hos vetrinären*ler,men snällt* Tycker det verkar som han är avis (Nils) och vill hänga med ut i vida världen;)
Skrivet av    Lo

Hehe

Mahatma Nils *fnissar* Jag är ju verkligen ingen kattmänniska men förstår ju att ni blir oroliga när katten är sjuk. Kram
Skrivet av    texas

Artiklar från Familjeliv