Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Huddinge Kyrka

Skrivet av Maria m Jemima
Nån som ska döpa där i slutet av okt.
Svar på tråden: Huddinge Kyrka

Näää...

... men i mitten av november :-).
Skrivet av    Jica

ja..jag!

den 15 okt.. ni?
Skrivet av    Willow med Sandra

Vi är där

den 29 okt och har lånat klockargården men en liten lokal och nu blir vi såååå himla många. Försöker ha lite is i magen så länge.
Skrivet av    Maria m Jemima

Är den stora upptagen?

Jag chansade och bokade den stora fast jag inte visste alls hur många vi skulle bli. Det var nog tur det inser jag nu... Du kanske kan kolla med dem som har den stora, om inte annat - om de kanske vill byta? De kanske inte blir så många som DE trodde? :-)
Skrivet av    Jica

vi har den stora..

och jag blev tvungen att ringa och fråga hur många den tog för INGEN av de bjudna har tackat nej. Inte ens de som bor utomlands. Så vi blir över 70st i alla fall.. och stora salen tog upp till 80. Puh! Sitter nu och försöker få ihop hur mycket duk jag behöver.
Skrivet av    Willow med Sandra

Ja :)

22 okt o vi har bokat stora salen!
Skrivet av    Binks med Dante 14/7

Den tar ännu fler!

Vi var över 80 vill jag minnas när Tova döptes - men många av dessa var barn, så de krävde ju liksom ingen stol så där långa stunder direkt :-). Det var när Tova döptes som vi insåg hur många av våra kompisar som hade barn som var jämnåriga med varandra... Och som tyckte om att jaga varandra *s*... Det var livat! Men, det får det gärna vara på dop, tycker jag! :-)
Skrivet av    Jica

Japp...vi ska

ha dop den 23 okt...i Huddinge Kyrka.
Skrivet av    Fru Lök

Artiklar från Familjeliv