Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Måste bara skryta lite *hihi*

Skrivet av Novis05
Ja, skulle handla cigg till sambon i dag...*S*
När jag kom fram till kassan å skulle betala blev LITE chockad när tanten i bakom kassan tittade lite skumt på mig och säger -Kan jag få se på ditt legitimation...VA! Sa hon till mig, tänkte jag.
Absolut får du det, svarade jag med ett STORT leende.
Hon tittade och sa -ojsann, tack...!
-Tack så mycket själv, sa jag å gick stolt vidare.

Ja, å 28 fyller man om 9 dagar...härligt.
Svar på tråden: Måste bara skryta lite *hihi*

Haha

det är lite kul det där:) Har aldrig hänt mig, snarare tvärtemot. För några år sen (före Iza föddes var det nog) jag var nog 19 då, köpte folköl på Ica, de frågade inte efter leg. och sambon som då var 24-25 skulle köpa cigg , men han fick visa leg:)
Skrivet av    Mia m Iza& Klara

Sånt där är ju lite kul

om det inte händer alltförofta. Själv fyller jag 33 om ett par mån. och kan fortfarande inte handla på bolaget utan att bli tillfrågad om leg, börjar kännas lite väl patetiskt. Men man får väl ta det som en komplimang:-)
Skrivet av    vanilla

Får ibland visa

leg på systemet, men tar det som en komplimang. Min morbror var 40 när de bad om leg på systemet på honom *skratt*. Fast det är jätte svårt att av göra ibland. När jag stod bakom kassan i en service butik kom det in en tjej och hon såg jätte ung ut. Jag bad om leg, men hon blev lite stöt ( hon var närmare 35 ). Fast samtidigt gör ju bara de som säljer sitt jobb och de måste ju vara säkra. Men visst är det roligt och ibland lite skratt retande :) Ha en bra dag!
Skrivet av    Mallaco

hihi

javisst, 18 årsgränsen tror jag du klarar :-) Nu är det ju bara roligt om de frågar!
Skrivet av    zotiz

Visst är det skoj!

jag får alltid visa på systemet och på bussen åker jag på ungdom om jag inte säger till, blir lika glad varje nån frågar för då ser jag ju uppenbarligen minst 10 år yngre än vad jag är! kram å grattis i förskott!
Skrivet av    Arwen_77

Hehe

Lite smickrande är det visst. Mig frågar de minsann aldrig om leg... de gråa stråna bara sprutar ut ;-)
Skrivet av    -texas-

Artiklar från Familjeliv