Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Smyger mig in här...

Skrivet av Fialott med V-99 och F-05
Jag och min sambo (tillsammans sedan 10 år...) har precis bestämt oss för att gifta oss nästa år. Jag har länge sagt att jag ska vänta på ett "riktigt" frieri, men nu orkar jag inte vänta längre ;-) Skämt å sido känner jag honom så pass bra att jag vet att han inte skulle ha kommit till skott på lääänge. Så jag tog saken i egna händer och frågade honom och fick ett lite förvånat och aaningens generat ja.

Så nu är det bokat den 19/8 2006. Vi har prel. bokat kapell och festlokal samt catering. Plus en massa annat i planeringsstadiet. Man blir ju helt vild av att surfa på bröllopssidor, vill ju fixa ALLT nu! Klänning, blommor, inbjudningar osv osv! Men vi förlitar oss på våra föräldrars ekonomi så vi får ta några saker i taget.

Hoppas att man får vara med!!
*kram*
Svar på tråden: Smyger mig in här...

Grattis

Då ska ni gifta er på min sons 3-årsdag :-) Det är en bra dag. Lycka till med planeringen. Vi ska gifta oss den 10/6, men har inte kommit så långt ännu. Bara kyrka, lokal, fotograf och trubadur. Har inte ens fått tummen ur röven och frågat den vi vill ha som toastmaster ännu. Emeli
Skrivet av    emeli

Tack!

Och grattis själv då! ;-) Jo, det blir nog en bra dag hoppas jag. Jag fyller själv år den 5:e så den dagen gick bort pga det. Jag ville ha en särskild dag som bröllopsdag och inte samma som min födelsedag. Jag tror säkert att allt löser sig med planeringen även om man inte är klar flera månader i förväg. Huvudsaken är väl det som du nämnde, resten kan man ju fixa eftersom tiden går.
Skrivet av    Fialott med V-99 och F-05

Grattis!!

Ja det hade ju varit skönt om man kunde förlita sig på föräldrarnas ekonomi! Omåttligt avis där!!
Skrivet av    Annika m R, L & N

Artiklar från Familjeliv