Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Presenterar mig lite bättre

Skrivet av 2much
Mitt första inlägg på den här sidan - en bit längre ner - var kanske lite mycket sur uppstötning, så här kommer en normalare:

Jag är pappa till Teo, som fyller två på julafton (!), och ska dessutom - om allt går bra - få en till i april.

Min fru har två döttrar sedan tidigare (13 o 14) och jag kom in i bilden när de var sju och åtta.

Jag har inte känt så stort behov av att vara här tidigare, utan har mest hållit till på ankomstgrupperna (inte ens där så mycket sen Teo föddes), men den här sommaren har varit extra jobbig, faktiskt. Eftersom jag inte har så många nära vänner i samma situation (bonusföräldrar) lär jag hänga här lite då och då.

Tråkigt nog (misstolka mig rätt!) verkar det som att det är mest mammor här också, som i ankomstgrupperna, men jag hoppas en med snopp ändå är välkommen...
Svar på tråden: Presenterar mig lite bättre

Välkommen!

Snopp eller ej, nya snackare är alltid kul tycker jag. Härinne är jag sporadisk gäst, när jag hinner/orkar. Övrigt om mig finns i min info. Välkommen igen!! :)
Skrivet av    Sajilije/Lotta

Kul

välkommen hit. ÄR faktiskt lite förvånad över att inte fler män hittat hit. HAR de inga bekymmer i pusselfamiljen *skojar*
Skrivet av    marib

Välkommen

Malva här, sporadisk läsare och skrivare på detta snack. Bonusmamma till två, med ett gemensamt barn och ett till på väg. Måste säga att när jag bläddrade ner till ditt förra inlägg är det så mycket jag känner igen i det du skriver. Svårt att veta var man ska göra av all denna frustration ibland. Jag hoppas du ska få mycket i utbyte på denna sidan. Det är många kloka som skriver här. Har du förresten läst boken familjen Hoppsan? Där finns en hel del matnyttigt att läsa och ta till sig av. Tyvärr har jag inte fått min egen man att läsa den ännu, fast jag är övertygad om att det skulle underlätta.
Skrivet av    malva bf 10/1

Hej

Jag skriver sällan, men kommer ofta in hit för att fâ tröst och snälla ord och en spark i baken dâ jag behöver det.
Skrivet av    JFR

OT!

trodde nästan du gett upp AFF. Kul att \"se\" dig igen.
Skrivet av    marib

Nejdå.

Jag har hängt mycket på OÄF bara...:) Det var en period här inne på Styvisar med lite absurda diskussioner, så jag har vilat mig lite från detta snacket.. Kul att se dig med!
Skrivet av    Sajilije/Lotta

Ja det är lite trist

att det inte är fler killar alltså. Inte mycket att göra åt. Kul att du hittat hit iallafall. Välkommen
Skrivet av    ~Trixie~

Willkommen!

alltid trevligt med lite manlig inblandning i snacket - kan ju hjälpa en att förstå hur det kan vara i \"den andra pusselfamiljen\". Välkommen!
Skrivet av    Inki

Hej hej på dig

Jag är iofs inte bonusmamma själv men lever med en man som fick tre söner på köpet då han träffade mig.... Och mig känner du ju igen från en ankomstgrupp dessutom.... (Glömt att gratta dig där inne till ert lilla mirakel som skall komma i april.... ) Finns en del pappor då å då här inne men inte så ofta tyvärr... Borde sga åt maken att skriva oftare för han finns ju reggad här men det har tyvärr inte blivit av....
Skrivet av    -Jessis-

Hej hej och tack för grattiset *imt*

...
Skrivet av    2much

Artiklar från Familjeliv