Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Cypern. Althea Beach

Skrivet av Milla
Är det någon som varit där?
Har ni haft all-inclusive?

Ska snart åka dit och är lite nyfiken
på hur det är.
Svar på tråden: Cypern. Althea Beach

oh yes

Vi var där för ett år sedan. Maten kanske inte var den bästa (inget fel på den eller så men inte femstjärnigt heller), men jösses vilken _semester_ att ha allt serverat!!! Ungarna kunde äta så mycket glass de ville, man kunde gå förbi baren och hämta en iskall vattenflaska så fort den gamla var slut (ja och annat med om man ville...) det var toppen! Poolen är okej, lekplatsen inte den största, gymmet litet och funktionellt. Scenen ligger mitt i restaurangen som ligger precis ovanför poolen som ligger granne med stranden som doppar tårna i havet som är underbart att simma i!!! Dvs. närheten är perfekt. Vi trivdes jättebra! Fler frågor? :-)
Skrivet av    smamma

Ja, för fyra veckor sen

Jättefint hotell! Poolen är mysig tycker jag, fräscha lägenheter med alla nödvändigheter, mysig strand nedanför hotellet, liten dock. Vi hade kompisar som var där samtidigt som hade All-Inclusive (vi hade inte det) och de var nöjda. Man tjänar nog pengar på det i alla fall. Fråga mer om du vill veta något mer specifikt!
Skrivet av    Annika

tackför svaret, en fråga till

Hur fungerade det med dricks?
Skrivet av    milla

Tack,

är det något speciellt vi behöver ta med oss. Vi reser med en 3-åring och en 7 åring. Är det långa avstånd? Vi funderar på om vi behöver ta med vagnen till den lilla. Vi har hitills alltid tagit med vagn men funderar på att lämna den hemma den här gången.
Skrivet av    milla

hm

kanske får man skämmas nu, men vi gav ingen dricks... när allt är betalt springer man ju inte omkring med pengar på sig... vi gav bara lite till dem som städade.
Skrivet av    smamma

lämna vagnen hemma

inom hotellområdet behövs den inte, allt är nära som jag skrev ovan. Vår yngste var precis fyllda tre när vi var där och det gick jättebra utan vagn (vi hade förvisso slutat använda den hemma också då).
Skrivet av    smamma

skönt

att höra. Det är ju lite tanken att man ska slippa springa med pengar.
Skrivet av    milla

Artiklar från Familjeliv