Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tips på bra mysiga fik för mamma, bebis &barnvagn

Skrivet av Malin med shoppingsugen bebis
Har ni bra tips på var man fikar bäst med bebis, barnvagn och allt som hör därtill i Stockholm ? Ska dit snart på shoppingrunda och vill gärna ha tips på både fik och matställen mysiga och bra för mamma och barn.

Tack på förhand

/Malin
Svar på tråden: Tips på bra mysiga fik för mamma, bebis &barnvagn

Vilken stadsdel?

det finns många ställen numera som har fattat det där med fikasugna föräldralediga. Jag brukar välja de mer otrendiga ställena eftersom jag inte gillar trängsel. Jag bor rätt nära den nya coola Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan men jag fikar eller äter aldrig därinne, det är extremt ljust, ekigt och bullrigt. Istället går jag till pensionärsplejset Åhléns Fridhemsplan, där är det hur lugnt och gott om plats som helst :-)
Skrivet av    Anna T2

Panorama i Kulturhuset på Sergels torg

fina hissar upp, gott om plats både vid bord och för att parkera barnvagnar, toa med skötplats.
Skrivet av    LottaJ

Precis vad jag tänkte på!

Kanonställe!
Skrivet av    jennifer

Några tips på fik

Här är några barnvagnsvänliga ställen, uppdelade på shoppingdistrikt ;) Nära Stureplan/Norrmalmstorg * Coffee Cup i biografen Astorias foajé på Nybrogatan. Gott om plats för barnvagnen, stora mysiga soffor, gott fika, mikro att värma barnmat i. * Café Gateau i Sturegallerian. En trappa upp, men det finns både hiss och rulltrappa. På den dyrare delen av skalan, men det finns gott om plats för vagn etc. Har också mikro, har jag för mig. * I Fältöversten, shoppinggallerian vid Karlaplan, finns ett bra sushiställe som ligger i gången mellan affärerna, där är det lätt att ställa vagnen bredvid bordet eller baren. Götgatsbacken på Söder: * Brunogallerian, här finns fik med bra med plats. * Wayne´s coffee i korsningen Högbergsgatan, i samma hus som Designtorget och Granit, mkt gott att äta och dricka, mysiga soffor, dock lite risk för barnvagnsrusning på dagtid. * Tully\'s coffee snett över samma korsning tyckte jag var bra förut, gott om plats. Oj, nu skrek tvååringen, jag återkommer!
Skrivet av    hanna8

Tack för alla bra tips !

Jättetack för tipsen !!! Nu ska här shoppas och fikas !
Skrivet av    Malin med shoppingsugen bebis

Artiklar från Familjeliv