Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lalandia!

Skrivet av Lene Mammatillfyra
Vi är väl typ de enda i södra Sverige som inte varit där....Men nu när minsta är 4.5 så börjar jag bli sugen på att åka dit! Funderar på att önska en weekend där i julklapp. Ni som varit där, har ni varit nöjda? Är det något man ska tänka på?
Svar på tråden: Lalandia!

Här är en till!

Bor i Skåne, men har aldrig varit på Lalandia. Ännu. Men i november bär det av! Har bokat en weekend tillsammans med goda vänner. Våra barn är 6 resp 1½ år. Får avlägga rapport när vi kommer hem! :O)
Skrivet av    Mia m A o E

Lalandia

är jättemysigt! Vi har varit där många gånger och haft jättetrevligt. Vi har alltid åkt på vinterhalvåret, och det finns många inomhusaktiviteter. Förutom badet, såklart!, så finns det också gym, badminton, tennis, bowling (mycket populärt hos barnen), bordtennis, minigolf ute och inne, lekland, skridskobana, etc. Om man vill bowla, så får man se till att boka bana, gärna dagen innan. Eftersom våra barn absolut vill bowla brukar vi gå till bowlingen direkt efter vi har checkat in och boka plats. De andra aktiviteterna är det inte lika stort tryck på och behöver sällan bokas i förväg, utan man går dit när man har lust. Det finns en liten affär där man kan handla mat och sen kan man laga mat i stugan. Det finns också fyra restauranger, som är rätt ok. Ibland är det lite tidbokning nödvändig där också. Passa på att åka till Tyskland när ni är så nära. Det finns en speciell shoppingbiljett på färjorna som man kan utnyttja om man tänker ta bilen med sig och bara tänker handla alkohol etc, i Border shop i Puttgarden. För att få det billigare shoppingbiljettpriset så får man vara i land max 3 timmar i Tyskland. Man kan ju också köpa en något dyrare endagsbiljett om man vill ge sig lite längre söderut, t ex till staden Burg och titta där. Titta på Lalandias hemsida om ni inte redan gjort det: www.lalandia.dk och så om ni vill till Tyskland www.scandlines.de
Skrivet av    Heather

Vi har varit där...

både på vintern och våren. Föredrar vår/sommar, är jättefint runt omkring oxå jättehärligt att vara ute oxå. Det är lite bökigt när man ska byta om och duscha o så och då underlättar det oxå om det är varmt ute så man inte behöver så mycket kläder :-)
Skrivet av    Sanna

Artiklar från Familjeliv