Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Överdragsbyxa + jacka

Skrivet av Monica med A & C
Nån som vet vart jag kan hitta nåt sånt?
Som passar bra att ha på dagis nu när det börjar bli kyligt men inte kallt än.
Både i storlek 92 & 122
Svar på tråden: Överdragsbyxa + jacka

Abeko brukar ha bra set

Abekos set är bra och prisvärda, brukar finnas på Coop exempelvis. Annars säljs överdragsbyxor lite överallt nu, lindex, HM och KappAhl är några exempel. Vad gäller jacka så använder vi \"vår-jackan\" och kompletterar med fleece om det är kallt. Vet att det finns fleecefodrade regnkläder men för oss känns det inte så lockande men HM och Abeko har sådana plagg.
Skrivet av    Immimi

Nej du, det finns nästan ingenstans just nu :)

Sökte med ljus och lykta till min lilla tös, och det verkar vara så att det säljs på våren... Men jag hittade hos H&M Rowells på nätet, och då har jag dessinnan kollat HM, lindex, kappahl, pop, guppi, en lokal liten affär...Abekos kollade jag också på Coop, har deras allväders till de stora barnen som regnkläder och det är suveräna, men de hade inte så små storlek som 86 just då i alla fall. Just nu blir ju fleecefodrade regnkläder eller liknande för varmt, annars kan man hitta det lite här och var.
Skrivet av    Mamma med 6 barn

Hittade inget varken

på HM, KappAhl, Lindex, Pop, Guppi eller Coop Abeko börjar i storlek 110 fick jag till svar, så till minstingen finns inte deras alls och på Coop hade de inga över huvudtaget nu, så det spelade ingen roll tyvärr :-(
Skrivet av    Monica med A & C

Vill du handla på nätet?

Vet att trollungar har överdragsbyxor, http://members.chello.se/trollungar/ De säljer didrikssons för 195 kr och har bävernylonsbyxa (ofodrad) för samma pris. Bävernylonsbyxan finns under rubriken \"lekbyxa\".
Skrivet av    Immimi

Tack

ska in o kolla där!
Skrivet av    Monica med A & C

Artiklar från Familjeliv