Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Någon mer som har erf av taggits/strykapåetik.?

Skrivet av Mamma t två
Vilken metod är bäst stryka på namnband eller fästa med taggits? Blir inte kläderna förstörda av taggits, precis som dom kan bli av larm? Snälla skriv inte att jag ska sy i etiketterna för det orkar jag inte.
Svar på tråden: Någon mer som har erf av taggits/strykapåetik.?

precis börjat med taggits

och det är det bästa jag gjort! hade stryka-på-etiketter förut, och de tog ju e v i g h e t e r att sätta dit (framförallt blev det inte av när man skulle iväg snabbt på morgonen och upptäckte att nya mössan inte var märkt). Med taggits går det ju hur smidigt som helst! Det blir ju en ful knapp som syns, t.ex. på utsidan av strumpor, men oftast går det ju att fästa den i en lapp eller så. Och då tycker inte jag att det gör något att det blir ett hål. Men det beror ju på hur noga man är...
Skrivet av    icecilia

Har haft båda

Jag använder dom till olika sorts kläder, taggits använder jag mest till ytterkläder och stryka-på till inomhuskläder. Vet att många tycker att stryka-på lapparna är hårda men jag tycker inte de känns så och mina barn har aldrig ens nämnt det. Annars kan man alltid stryka på undersidan av tvättrådslappen - då kommer inte lappen i kontakt med huden. Taggits gör ett litet hål men inte något som stör. Om jag vill undvika hål sätter jag taggits i tvättrådslappen istället.
Skrivet av    Immimi

www.namnlappar.se

säljer märklappar som man stryker dit, dom lixom smälter ihop med plagget..det är inte hårt & hemskt som med andra stryklappar, jag älskar dem & min son tycker att de är toppen! rekomenderas varmt!
Skrivet av    Petra

Går inte att komma in på namnlappar.se....

...hoppas att det är något tillfälligt fel för dom låter ju jättebra. Får försöka igen...Tack för tipset.
Skrivet av    Mamma t två

Var har du köpt dina stryka-på-lappar?IMT

*
Skrivet av    Mamma t två

kan oxå

rekomendera dom, men det verkar inte funka att komma in på den sidan.
Skrivet av    -elina-

Artiklar från Familjeliv