Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ni med smalisar *igen*

Skrivet av Maria
Jag skrev ett inlägg tidigare om byxor till min son och då helst med justerbar midja. Jag fick då många tips på Lindex Fix men när jag var och kollade så fanns inte ett enda par!!! var på två lindexbutiker! Vart annars kan jag handla såna byxor? strl 80!
Svar på tråden: Ni med smalisar *igen*

HM och kataloger brukar ha

Har sett på HM, osäker på just storlek 80 men i storlek 86 och uppåt finns det på vissa modeller. Någon annan tipsade om Esprit, själv handlar jag väldigt mycket på LaRedoute (www.laredoute.se) men vet inte heller om det finns i så små storlekar.
Skrivet av    Immimi

Jag var nog en av

dem som svarade lindex fix eftersom mina smala pojkar har deras. Men jag tror inte \"byxor\" börjar förrän strl 86 faktiskt. Vet inte eftersom jag inte börjat ha regelrätta byxor förrens då. Tycker det verkar så hårt så länge de somnar i vagn osv. Så innan ca 1-1½ har mina grabbar mest haft mjukisar utom till fint och då har vi köpt Esprit.
Skrivet av    Åsa

Polarn eller Rabalder?

jag har en smalis till tjej och har köpt en del po.pbyxor som har funkat bra till henne. och fix, men de var visst slut, ja... Rabalders barnkläder är väldigt långa och smala i modellerna, har du kollat in dem? Lycka till!
Skrivet av    icecilia

Min smalis

hittar jag mycket på H&M till. Prova där! Mycket mjuka byxor med mudd i midjan (heter det så?).
Skrivet av    Marie_AOA

Jag köper

L&B:s mjukisar / öppnar & tar in resåren=enkelt!
Skrivet av    Petra

Håller med!

Rabalder och PoP har bra \"smalis-kläder\". Däremot börjar Rabalders kläder på storlek 80 och de upplevs ofta som stora i storlekarna, men jag tycker att du ska testa där i alla fall!
Skrivet av    Majsan

Kolla på tjejavd.

Jag har två smalisar och har alltid haft problem med byxor, tills jag kom på att leta på flickavd. Där finns oftast smalare modeller, men utbudet är ju inte megastort om man inte kan tänka sig ha broderade blommor, fjärilar, princess-logo och liknande... men finns ändå om man letar lite. Kolla hm, brukar hitta neutrala där.
Skrivet av    saga

Tack så mycket för alla svar *imt*

.
Skrivet av    Maria

Artiklar från Familjeliv