Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Datorkrasch

Skrivet av verne & vera
Idag dog min hârddisk, och trots att det inte är första gângen det händer mig, sâ harjag, mitt klantarsle, inte lärt mig backup\'a reeglbundet. Bye bye foton, budgetter och mallar för företaget, bokföring och hela sk*ten. Aaaargh som sagt.

Ska fâ en ny hârddisk i veckan med bud frân Dell och dâ börjar det mödosamma jobbet med att installera alla program igen.

oM man har en avbrottsförsäkring kan den tänkas täcka de dagar jag inte kan jobba?
Svar på tråden: Datorkrasch

Ojojoj.

Inte kul alls. Antar att ditt mantra idag var \"Varför? varför? varför?\" Min hårddisk hade kraschat när jag öppnade igen efter min julledighet. Som tur är är sambon datakonsult och han lyckades rädda kassafilerna i alla fall. 4 dagar körde vi kassa-apparat i ett kollegieblock innan jag fick en ny hårddisk och sambon hade tid att sätta i den. Och jag har fortfarande ingen backup... Fast bokföringen ligger i alla fall inte på den datorn.
Skrivet av    Anette

Eftersom backup

är ett obligatorium, så kan jag tänka mig att du i - bästa fall - kan få ersättning för den tid det skulle ha tagit att återinstallera backuppen. Troligen täcker den inte alls ett smack, eftersom du inte vidtagit rimliga försiktighetsåtgärder & backuppat. Kolla i försäkringsreglerna.
Skrivet av    Flu

Artiklar från Familjeliv