Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Finns det verkligen ingen med eurobaby?!

Skrivet av Malin med V -02 o V -04
Jag skrev häromdagen om att vända på vagnen. Tänkte att ni är ju proffs här..;) Det funkar inte att vända, för vagnenlutar jättemycket bakåt..Varför?!
Svar på tråden: Finns det verkligen ingen med eurobaby?!

En gissning...

....fjädringen kanske har blivit dålig? Den slits ju snabbt, speciellt på billiga märken. När du haft vagnen vänd mot dig har du ju gått och tryckt ner handtaget för att svänga, gå upp och ner för trottoarkanter, på och av bussar, etc.
Skrivet av    D med N & A (v 20)

hände min kompis

precis samma sak. dom fick tjafsa jättemycket med sin och är jättemissnöjda med vagnen.
Skrivet av    Anna

Precis vad jag hört!

samma kompis fick sig en avhyvling av gubben, helt galen, hon angrar bittert sitt köp och den star numera pa vinden och samlar damm...
Skrivet av    Anna

Fy skäms!!

Denne äldre kunnige herre som är i Eurobabys butik, har ställt upp flera gånger åt mig när jag haft problem med min 5 åriga eurobaby millenium modell. Han har ställt upp t.o.m. på en söndag för att snabbt byta ett hjullås där jag gått emot en dörrpost så plasten på hjulet försvann.... en söndag stälde han upp . jag har många väninnor som har Eurobabyvagnar och de har alltid fått fin service av den ädrle mannen i butiken. Jag är helnöjd med min vagn och skall sälja den nu och jag fick många goda råd av farbrodern vad jag skulle ta m.m. Prata inte struntom denne snälle man, du har ju bara hört sägner, håll dig till snningen. Jag rekommenderar verkligen ett köp i hans affär.
Skrivet av    bettan

Vända eurobaby om

Den är lätt att vända, men omvagnen då lutar något bakåt , så måste man gå till det ställe där du köpt vagnen för att få chassit justerat, en åtgärd som tog ca 5 minuter för dem i solna butiken. Hade en Emmaljunga förut som och så lutade bakåt men , där så de på Babyland att det gör alla Emmaljunga när man vänder sittdelen om. Jag tycker att jag fick fin service av dem på Eurobaby factory outlet , dessutom smorde de hjulaxlarna på min vagn, för den gnällde lite grand når man gick med vagnen. denna service var helt gratis och den äldre mycket service inriktade mannen erbjöd mig frukt medans han fixade vagnen.
Skrivet av    Helena

En bekant har blivit....

Den som skrivit detta inlägg talar ej i egen sak. Jag vet att denne äldre herre som finns i butiken är väldigt tillmötesgående, många av mina vänninor har köpt vagn hos honom och samtliga är mycket nöjda både med vagnarna och den service han givit efter köpet. Lägg inte in inlägg som du inte kan stå för till 100%
Skrivet av    sissi

kvaliteten på Eurobaby

För två dagar sedan den 28-12 2005 fick vi en av våra vagnar 410-00 / 404-00 / 403-00 med en helt godkänd test, som gjordes av Svensk Provnings- och forskningsinstitut i Borås med följande resultat: Godkänd enligt EU: s senaste säkerhetsnorm A2 pr EN 1.888. Vagnen godkändes till alla delar. vilket innebär följande: Test på rullbana med 4 st hinder som är 3 cm. och 4 st hinder 10 cm = 8 st hinder i 5 km i timmen med 20 kg last ,= 72.000 cykler i tre ( 3) hela dygn, och ett dynamiskt prov med samma last , + Belastningsprov av de ställbara lederna med 20 kg last i 3000 cykler, + 1000 cykler i ryck prov med 20 kg last med bara primärlåsningen i kopplad + många andra små delprov. Denna test motsvarar ca 5 års normalanvändning aven barnvagn , och denna test måste alla vagnar som fått godkännande enl. EU normen ha genom gått oavsett vad vagnen heter. De vagnar som passerar denna hårda test med godkänt resultat, anses av riktiga experter på hållfasthets området vara av mycket hög kvalitet. Om Ni köper och tittar i tidningen ” Vi Föräldrar” januarinumret år 2006, där kan Ni se vilka vagnar som inte blev godkända ,och vilka som blev godkända av de 10 st testade vagnarna, av olika märken som ingick i testen. Med denna test i bagaget återstår bara designen och tygerna på Eurobaby vagnarna, och där vet vi att vi använder bara de finaste och dyraste Nortex / tehno tygerna på alla Eurobabyvagnar. Själva märket på en barnvagn oavsett vilket är absolut ingen garanti för att vagnen är bra , det avgörs syns bara i SP:s eller F-1 :s tester som ovan.
Skrivet av    madelen

Rättelse om test av Eurobaby

Information från Eurobabys f.d. ägare som hade anvaret och Eurobabyagenturen, t.o.m. den 31/10 2005 och som på privat initiativ testat nedanstående modell av Eurobabyvagn. För tre dagar sedan den 29-12 2005 fick jag ett skriftligt utlåtande från Svensk Provnings- och forskningsinstitut i Borås om test enligt EU:s säkerhetsnorm , A2 pr EN 1.888 av en Eurobabymodell som jag köpt privat , och låtit testa helt privat. Testen gäller vagnar i 410-00 / 404-00 / 403-00 familjen och gäller alla vagnar av denna typ med svängbart styre som sålts fr.år 2002 och fortfarande säljs av Eurobaby, i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Resultat: Godkänd enligt EU: s senaste säkerhetsnorm A2 pr EN 1.888. Vagnen godkändes i säkerhetstesten , vilket innebär följande: Test på rullbana med 4 st hinder som är 3 cm. och 4 st hinder 10 cm = 8 st hinder, i 5 km i timmen med 20 kg last ,= 72.000 cykler i tre ( 3) hela dygn, och ett dynamiskt prov med samma last. Belastningsprov av de ställbara lederna med 20 kg last i 3000 cykler. Ryckprov i 1000 cykler med 20 kg last med primärlåsningen och med de två ordinarie svarta säkerhetsspärrarna aktiverade. Citat från SP: \"Därefter avaktiverades den röda låsklppen på båda sidor även detta gav godkänt resultat.\" = Alla vagnar som producerats från januari år 2002 har denna godkända konstruktion I testen fanns även många andra små delprov som utfördes av SP. Denna test motsvarar ca 3 års normalanvändning aven barnvagn , och denna test måste alla vagnar som fått godkännande enl. EU normen ha genomgått, oavsett vad vagnen heter. De vagnar som passerar denna hårda test med godkänt resultat, anses av riktiga experter på hållfasthetsområdet vara av mycket hög kvalitet. Om Ni köper och tittar i tidningen ” Vi Föräldrar” januarinumret år 2006, där kan Ni se vilka vagnar som inte blev godkända, och vilka som blev godkända av de 10 st testade vagnarna av olika märken som ingick i testen. Med denna test i bagaget, återstår bara designen och tygerna på Eurobaby vagnarna, och där vet jag att Fabriken använder bara de finaste och dyraste Nortex / techno tygerna på alla Eurobabyvagnar sedan flera år tillbaka Själva märket på en barnvagn oavsett vilket, är absolut ingen garanti för att vagnen är bra , det avgörs och syns bara i tester gjorda av ackrediterade testanstalter såsom SP i Sverige eller F-1 lab. i Danmark. Med vänlig hälsning Bengt Larsson. f.d. Innehavare av Eurobabyagenturen i Skandinavien t.o.m. 2005-10-31.
Skrivet av    Bengt Larsson

Rättelse om test av Eurobaby

Information från Eurobabys f.d. ägare som hade anvaret och eurobabyagenturen t.o.m. den 31/10 2005 och som på privat initiativ testat nedanstående modell av Eurobabyvagn. För fyra dagar sedan den 29-12 2005 fick jag ett skriftligt utlåtande från Svensk Provnings- och forskningsinstitut i Borås om test enligt EU:s säkerhetsnorm , pr EN 1.888 av en Eurobabymodell som jag köpt privat , och låtit testa helt privat. Testen gäller vagnar i 410-00 / 404-00 / 403-00 familjen och gäller alla vagnar av denna typ med svängbart styre som sålts fr.år 2002 och fortfarande säljs av Eurobaby, i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Resultat: Godkänd enligt EU: s senaste säkerhetsnorm A2 pr EN 1.888. Vagnen godkändes i säkerhetstesten till alla delar, vilket innebär följande: Test på rullbana med 4 st hinder som är 3 cm. och 4 st hinder 10 cm = 8 st hinder, i 5 km i timmen med 20 kg last ,= 72.000 cykler i tre ( 3) hela dygn, och ett dynamiskt prov med samma last. Belastningsprov av de ställbara lederna med 20 kg last i 3000 cykler. Ryckprov i 1000 cykler med 20 kg last med primärlåsningen och med de två ordinarie svarta säkerhetsspärrarna aktiverade. Citat från SP: \"Därefter avaktiverades den röda låsklppen på båda sidor även detta gav godkänt resultat.\" = Alla vagnar som producerats från januari år 2002 har denna godkända konstruktion I testen fanns även många andra små delprov som utfördes av SP. Denna test motsvarar ca 3 års normalanvändning aven barnvagn , och denna test måste alla vagnar som fått godkännande enl. EU normen ha genomgått, oavsett vad vagnen heter. De vagnar som passerar denna hårda test med godkänt resultat, anses av riktiga experter på hållfasthetsområdet vara av mycket hög kvalitet. Om Ni köper och tittar i tidningen ” Vi Föräldrar” januarinumret år 2006, där kan Ni se vilka vagnar som inte blev godkända, och vilka som blev godkända av de 10 st testade vagnarna av olika märken som ingick i testen. Med denna test i bagaget, återstår bara designen och tygerna på Eurobaby vagnarna, och där vet jag att Fabriken använder bara de finaste och dyraste Nortex / techno tygerna på alla Eurobabyvagnar sedan flera år tillbaka Själva märket på en barnvagn oavsett vilket, är absolut ingen garanti för att vagnen är bra , det avgörs och syns bara i tester gjorda av ackrediterade testanstalter såsom SP i Sverige eller F-1 lab. i Danmark. Med vänlig hälsning Bengt Larsson. f.d. Innehavare av Eurobabyagenturen i Skandinavien t.o.m. 2005-10-31.
Skrivet av    Bengt Larsson

Artiklar från Familjeliv