Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu kryper

Skrivet av Mallaco
lillebubbs. Han har de senaste dagarna krypit ett par kryp då och då, men i går kväll släppte det och idag har han inte gjort annat än att krypa och försöka ställa sig upp mot ALLT. En månad tidigare än sin sin syster var är han. hu vad stor han har blivit så snabbt. Men samtidigt tycker jag att dottern är i en väldigt rolig ålder och ser fram emot när Gabriel är där.

Hoppas att ni får en bra dag.

Kram
Svar på tråden: Nu kryper

så kul

Nu kan utforska världen och se om ni behöver nya barnsäkringar! Hos oss går det mycket bättre nu när de kan leka mer, och krypa runt tillsammans. Ja, storebror kryper ibland före och visar var grejor finns och så, han försöker även locka upp henne i trappan men det har han inte lyckats med än :-)
Skrivet av    zotiz

Vad skoj

att han kryper. Dags att barnsäkra huset! :-D
Skrivet av    -texas-

Roligt, men farlig farligt

min dotter dunkar i golvet hela tiden känns det då hon på fullt allvar tror att hon kan stå och gå. Hoppas Gabriel håller sig lite mer på mattan och kryper runt i 120 några dagar till!
Skrivet av    aasha

Kul

här hemma ligger lillasyster efter sin storebror i kryp-ålder för hon har inte fått kläm på det ännu. Jag tror att hon snarare blir en rump-hoppare först:-) Rätt skönt tycker jag iofs för Lucas ramlade och slog sig hela tiden när han började krypa och ställa sig upp, han var lite för tidig/modig/dumdristig för sitt eget bästa :-)
Skrivet av    Singoalla

Tack för era svar och kan ni tänka er

under dagen har han också löst hur man sätter sig upp. Och som flera av er skrev det gäller att hålla koll för han ställer sig upp ÖVER ALLT där det finns möjlighet. Ha en trevlig kväll.
Skrivet av    Mallaco

Artiklar från Familjeliv