Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Morrn morrn!

Skrivet av Anna m Joel
Hoppas ni får en bra dag allihopa! Själv sitter jag på jobbet, gled in här en stund. Håller med att det är trist att det inte är lika mkt aktivitet här längre, men som sagt. Många jobbar igen, eller har fullt upp ändå.. Så är det ju. Hoppas ändå att denna sida inte "dör" ut helt :-( När jag är hemma finns ingen tid att sätta sig vid datorn, är själv med Joel fram till 18:30 på kvällarna och då är jag bara trött. Så därför smiter jag in lite såhär från jobbet...hihi

Blev så glad för Cerlise´s skull. Alltid så kul med sådana nyhter! Det kan man leva på hela dan :-)

Nä hörrni, nu måste jag jobba...
KRAM KRAM!
Svar på tråden: Morrn morrn!

Oj.........

mitt godmorgon skulle visst hamna här under........:-)
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + v 24

God morgon

Sitter också på jobbet och vet inte riktigt vad jag ska börja med. Det är min sista vecka och det är mycket som ska slutföras. Alva fick vara hemma från dagis idag. Hon har varit hes ett par dagar och i natt skrek hon konstant. Hon har ingen feber, men man kan inte släppa iväg en så ledsen unge som har så ont till dagis. Hoppas bara att det går över tills i morgon för då har egentligen varken jag eller maken tid att vara hemma. Men måste vi så måste vi.
Skrivet av    Jool

åh vad härligt...

....att vår glädje kan smitta av sig på andra! = D Ha en bra dag och jobba lugnt ; ) (((kram)))
Skrivet av    cerlise väntar lilla trean 12 juni; v. 5+2

Godmorgon!

Vi sitter här och funderar på vad vi ska hitta på idag. Både jag, Jonathan och Miranda snörvlar och hostar hela tiden, och även om det verkar vara en snäll förkylning, så blir det nog till att hålla sig inne hela dagen. Det är lite synd för det var skogstur med öppna förskolan idag som hade varit rolig att gå på :/. Just nu har jag satt Jonathan med lite kritor och ett papper, men han äter mest av kritorna så vi ska nog byta aktivitet snart ;).
Skrivet av    Mamijo

Artiklar från Familjeliv