Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sett mina små...

Skrivet av Anna m Oscar-02 och bf 14/4 X 2-06
Alltid lika mysigt att få bekräftelse att de faktiskt finns och mår bra. Vi var igår på ultraljud för bedömning av skiljevägg för att avgöra hur kontrollen kommer ske i framtiden.
Där var två busiga små barn som både boxades och sparkades (även varandra) Helt underbart! De var precis lika stora och allt såg bra ut hittills, som han sa läkaren skulle han inte bedöma det denna gången, men han kollade lite ända. Ryggraden är helt rak och annat såg bra ut som han kunde se.
Skiljeväggen var endast 0,7 mm så han kunde nästan garantera att det är enäggstvillingar och det blir ultraljud varannan vecka from v 18, sammanlagt 8 ggr till. Skönt att de kollar en så noga.
Längtar redan efter att få se dem igen, börjar känna lite buffar och det är ju skönt bara det.

En fråga till er som har tvillingar innan, hur tjock var er skiljevägg och stämde det med att det blev enäggstvillingar?

Kramar
Svar på tråden: Sett mina små...

hej

härligt att allt såg bra ut. Skiljeväggen mellan våra tjejer var 0.8 mm och dom garanterade att det var enäggstvillingar, från v 30 fick vi gå på ul varje vecka för misstankar om tts. Idag är tjejerna tio månader och tvåäggstvillingar, vi har aldrig behövt göra dnatest då vi har en blåögd och en brunögd tjej;) Lycka till!
Skrivet av    Linn m Nea & Tilda 041206

Artiklar från Familjeliv