Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur ofta använder man fotsack egentligen?

Skrivet av Fotsacksbekymmer?
Behöver man ett sånt eller hur gör ni?

Svar på tråden: Hur ofta använder man fotsack egentligen?

Jag använder aldrig min

men jag vet att vissa älskar fotsack.. så det är väl lite olika. Jag har hellre en filt på barnet.
Skrivet av    Marie m EmiloEbba

När...

jag vände Mika framåt var hon runt ett och det var höst och blåsigt och eftersom jag inte hade nån åkpåse, fick hon sitta inknölad i en filt och med footsacken över, så satt hon bra skyddad mot blåsten. Så jag har använt min footsack rätt mycket. Men den följde med vagnen som jag köpte begagnad, vet inte om jag skulle betala extra för en om jag köpte en helt ny vagn.
Skrivet av    *Sara

svår fråga

till min etta hade jag aldrig åkpåse utan klarade mig mycket bra med bara fotsack, filtar och lammskinn. Vintern efter hade jag intgen fotsack och saknade den väldeliga (dottern var då 1,5år) Till tvåan hade jag en UJ och lärde mig då använda åkpåse. I år har jag både åkpåse och fotsack till 1,5åringens vagn, vet inte vad jag kommer att använda, kommer väl mest att köra Uj och då får hon ha åkpåsen.
Skrivet av    Anonym

Jag andvände min rätt ofta på hösten då

vi oxå hade vagnen vänd bort från oss.
Skrivet av    Erica Bf 8/2

Önskar att Racen hade ett fungerande:(

När jag hade min Emmaljunga använde jag det ofta. Jättebra om man inte har åkpåse, har man det kan det kvitta tycker jag. Har man som jag, lammskinn och filt är det jättebra mot blåsten bl a. Nu har tyvärr Brio Race en så vansinnigt dålig fotsack som knappt går att sätta fast och som inte rymmer ett barn med overall, så jag får klara mig utan.
Skrivet av    ~Trixie~

Artiklar från Familjeliv