Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vilka önskemål har

Skrivet av Nanna m J99,T02,J06
ni haft vid snitt, ni som är snittade flera gånger? Sitter o försöker sammanställa lite önskemål om sånt som jag gärna vill, som tex att jag vill se moderkakan (har aldrig sett nån, sista gången är det väl dax *s*), vill ha droppnålen i höger hand som jag fick första gången, andra gången hade jag den i vänster, där maken satt o fick inte hålla hans hand för då flöt det inte riktigt :-(
Och det var ändå viktigt för mig, det var inte så jättekul att ligga där då och jag hade behövt hans trygga hand. Så denna gången bara MÅSTE jag få hålla hans hand *s*. Han fick inte vara på den andra sidan, då hade han varit i vägen för personalen.

Vilka önskemål har ni haft? Kanske nån har tips på nåt jag inte tänkt på?
Svar på tråden: Vilka önskemål har

Om jag ska snittas igen....

måste ju bestämma mig efter fredagens besök på SpecMVC (se nedan inlägg) så skulle jag ta upp följande: * jag vill också ha fikabrickan, vänta därför tills jag är tillbaka från uppvaket med att servera den * jag vill på dag 2 träffa läkaren som snittade mig och gå igenom snittet *jag vill gärna att ni klär bebisen i kläder som jag har med mig och inte i landstingets kläder (detta är alltså de första kläderna man sätter på bebisen när mamman är på uppvak, låter kanske löjligt men jag hade tyckt det vore roligare om Lucas hade sina egna kläder på de första korten) Annars skulle jag nog inte ha så mycket mer att ta upp.
Skrivet av    Sophie m Lucas&Emmie

Många! :o)

Lista: * Ville slippa uppvaket (hade tur! blev övervakad på förlossningen, jättehärligt med bebisen på bröstet hela tiden *lycklig*) * ville ha fikabricka (det fick jag, fast jag är allergisk mot det mesta så jag fick bara en kopp te men iallafall *s*) * ville inte ligga på familjeBB då jag dela hade dålig erf av dem första gången och dessutom kanske behövde extra hjälp med amning och att röra mig pga foglossningen (jag fick ligga på specialistmödravården) *ville se moderkakan (fast sen var jag så uipptagen av bebisen så jag tänkte knappt på den när de visade upp den *s*) Det var de viktigaste grejorna! Snittet var, som du kanske märker, en underbar upplevelse för mig. Önskar alla kvinnor en så fin förlossning!
Skrivet av    politisk vilde, 2 snitt

tips om var droppet sätts

Min storasyster (sjuksköterska på infektionsklinik) tipsade om att droppet inte behöver sitta i handen utan kan placeras längre upp om man så önskar - då kan man lättare ta emot bebisen på bröstkorgen efter snittet. Mitt andra önskemål var tät information om vad som pågick med bebisen när de inte var i rummet. Tredje önskemålet är övervakning på förlossningen och inte op. Ställ frågor om vad som händer steg för steg, så kommer nog dina känslor om hur du skulle vilja ha det. Jag önskar dig en härlig förlossning!
Skrivet av    Alifo bf +8

Artiklar från Familjeliv