Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ang Cyclone på eBay?

Skrivet av Pochis
Erkänner att min tysa är något mager, men vet ni om man kan köpa den utan sittdelen där? Eller måste jag beställa hela kittet? Vill nämligen bara ha den som sittvagn...
Svar på tråden: Ang Cyclone på eBay?

hmm

Du menar väl utan liggdel =) Ja det tror jag nog att du kan.. jag gjorde ju det. den kostar 149 euro och det är väl bara för sittdel om jag förstått det rätt? Sen när man vunnit auktionen om man vill köpa liggdel lr regnskydd oxå så mailar man det.
Skrivet av    Camilla med 2

Köpte...

bara med sittdel, så det går! :-)
Skrivet av    SaraL

*S*

Jo jag gjorde nog en blandning av \"bara vilja ha sittdelen/ utan liggdel\" =) Tack för hjälpen, fattade så att hela vagnen gick på 149euro...
Skrivet av    Pochis

Fint!

Tack för hjälpen! Törs jag fråga vad hon gav för kalaste när det stod hemma i hallen, menar med farkt osv. Fick du vänta länge? =) Hur nöjd är du med vagnen? Vilken färg valde du? *Knappt nå frågvis* ;O)
Skrivet av    Pochis

Lite svar då..

lite svar från mig oxå, beställde en svart med liggdel till oxå.. vagnen kostar ju 149 E och frakten går på 25 E om d inte bor uppe i norra delen av sverige då blir fraten 35 E. Euron står väl i 9-10 kr nånting väl?
Skrivet av    -Helena m AoM-

Allt som...

allt kostade vagnen 196 euro, med frakt och regnskydd. Vagnen kom en vecka efter att de fått betalt och jag valde svart! Är jättenöjd! Än så länge iaf, har bara haft den i några dagar... :-)
Skrivet av    SaraL

Tack snälla..

...naturligtvis bor jag ju i NORRA Sverige =( Men vagnen ska jag ha. ;O) Tack för infon!
Skrivet av    Pochis

Trevligt!

Riktigt trevligt pris för en barnvagn. =) Tackar för infon och viskar bara en fråga till. ;O) Ang betalningen, man betalar alltså inte med VISA? Hur går då betalningen till?
Skrivet av    Pochis

Jag bor..

i Luleå och jag fick betala 21 euro i frakt..
Skrivet av    Kristina med Alma & Freja

*Vinke vink Luleå*

Bor ÄNNU mer norr ut i Boden. ;O) Du betalade bara 21 euro på eBay? Hmmm, ja det var ju billigt. =)
Skrivet av    Pochis

Hejsan!

Så det har blivit en cyclone. De verkar väldigt smidiga och prisvärda. Bra med en vändbar vagn. Alma får nog gott om plats. :-)
Skrivet av    Jenski m Martin & Mira

Jaa..

Jag kom inte riktigt överrens med scootern och när jag fick den såld för nypriset av cyclonen var det ju ingen tvekan. *s* Ska bli skönt att kunna höra vad Alma säger när hon åker vagnen, i scootern hörde man ju inget av hennes babbel...
Skrivet av    Kristina med Alma & Freja

Artiklar från Familjeliv