Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Behöver hjälp!

Skrivet av Camilla med 2
Va på banken idag och skulle betala cyclonen till Rotails, köpte den på ebay. Jag kunde inte skicka i euro eftersom dom inte är med i eu så jag skulle skicka i svenska pengar.då sa jag -kan du räkna ut hur mkt det blir i svenska pengar? så svarar hon ja men dom tar säkert ut nån extra kostnad. allt skulle bli 1549,64 kr och sen 40 kr i bankens kostnader. Så säger hon på banken ska jag sätta in 1600 kr till dom och 40 kr till banken. Men varför ska jag sätta in så mkt mera? Hon säger att dom har säkert nån extra kostnad så det är bättre om jag sätter in för mycket. Hur har ni andra gjort??

Sen ville dom ha namnet på dom och det måste väl vara Rotails eller vad skrev ni?

Hoppas ni kan hjälpa mig!Ursäkta att det blev lite slarvigt har bråttom =)
Svar på tråden: Behöver hjälp!

hos mig så..

Drog de exakt den summa det blev i den dagens kurs.. Namnet på dem, ska vara det som de borde skrrivit i sitt mail till dig, i mitt mail skrev de företagets namn o adress osså bankens namn och en massa iban nummer osv.. Allt detta tog jag med o fyllde i på nån blankett. Däremot så kanske hon ville att du skulle sätta in lite extra ifall kursen skulle ändras något, det tar ju tre dagar för överföringen att göras o eurokursen kan ju ändras något..?
Skrivet av    -Helena m AoM-

Jag betalade...

via internetbanken (har FSB). Det gick att betala i euro (Rotalis bank verkar vara tysk), så det som drogs från mitt konto var vad det blev med dagens kurs + 10:- för bankens avgifter.
Skrivet av    Kristina med Alma & Freja

Artiklar från Familjeliv