Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Utanförskap!

Skrivet av Barnskötar
Jag är barnskötare och jobbar denna termin som resurse!( Har ingen fast tjänst utan hoppar runt på längre vikariat) Jag har hamnat i ett arbetslag som inte ville har denna tjänst utan häldre sett en minskat barngrupp, men nu kostar detta mer pengar än att sätta in en resurse. Var att jag har hämnat i kläm. Vissa i arbetslaget visar verkligen mot mig att dom inte vill ha mig där. Var av jag i stort sett bara sitter av min tid när vi är där alla 4:a. Visa veckor då en av dessa personer varit borta så har det funkat bra. Men jag känner mer och mer att detta inte funkar i längden. Har pratat med chefen två gånger om detta, som ska försöka få till ett avd-möte hur dom ska lägga upp mina dagar. Två i arbetslaget har jobba länge ihop och den tredje har jobbat där i 3 år och det är hennes första tjänst som förskollärare. Vad tycker ni att jag kan göra, jag har aldrig varit med om något liknade förut. Utan det har fungarat bra på mina tidigare arbetsplatser.
Svar på tråden: Utanförskap!

Vad märkligt.

De flesta brukar ju vara glad att få extra hjälp. Men du behöver inte sitta av tiden, du kan ju ta egna initiativ också. Det finns alltid barn som har behov av extra uppmärksamhet, någon som leker med dem eller tar ut dem.
Skrivet av    Animisha

Nu är det så ..

att denna barngrupp är väldigt självgånde, visst gör jag saker med barnen. Nu jobbar dessa förskollärarare inte så med barnen. Utan vill att dom ska göra saker själva med en vuxen iaktagelser. Man ska helst bara sitta och observera att allt går rätt till.
Skrivet av    barnskötare

Artiklar från Familjeliv