Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

erbjudande

Skrivet av tess
jag har fåt erbjudande om ha lager hos en bekant till mig som har ett begnat företag altså säljer begnade möblere ha lager hos han plus han några hyller med mina produkter
så ville han ha 10-20% hur gjör man då?
så kome som skat betla för lagret har hosd han sedan komer han ha en egen grupp i kassan för min produkter han säljer jag har altså barn kläder och baby produkter och folk kan boka tid så är jag nere där hos dom elelr ås ringer dena killen efter mig när han folk som är i butiken som behöver hjälp.

men då hur ska vi lösa det eknomiska hur ska man som ska registera deta?
Svar på tråden: erbjudande

Isch!

Jag hade inte ens övervägt att blanda in någon annan i mitt företag. Jag är alldeles för pessimistisk och hade varit övertygad om att det gått åt skogen på nåt sätt. Som bäddat för bråk... Det verkar lite krångligt annars att han ska ringa efter dig när du får kunder. Har du verkligen ingen möjlighet att ha lagret själv?
Skrivet av    Anette

kanse ksrev lite krångligt

han behöver inte rigna om får kudner uttan om vi tare lite enklare vi satsar i första hand på webbutik så därför vi komer hyra lager plats av han men för få det lila extra få lite utt till kudner i närheten fick vi då möjligheten hyra in några hyllor hos han .... då komer ås här om han kna lösa kunderna vill koemr ksöta alla affärer för vill han ha 10-20% dena kille suvränt bra affärs man så han litar på . om har frågar där jag ska ta hem visa produkter tänkt han ska kuna rigna mig. men kan ju som skat bara dycka upp koal hur ser utt med grejor orna fra ny grejor och fixa på lagret med mera som koemr vara längst upp deta huset som verkar koemr bli så här nere till är det affärn en våning upp koemr vara lägnheter och komer på översta våningen ha mit lager. förstår ni bätre då vi koemr ha lite grejor i butik mycket packet erbjudande kanse ha nån spjäls säng med säng himele med mera i butiken hans .
Skrivet av    tess

Jag skulle tro att det är mycket billigare

att hyra in sig i ett \"professionellt\" lager, exvis Shurgard, Humlan, lagerhotell mm. Jag sökte på \"lagerhotell\" på Google och fick upp massor av olika! Kolla där istället!
Skrivet av    TP

Artiklar från Familjeliv