Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ni som har ca 12-15 mån emellan...

Skrivet av louise
berätta hur det är?

För- och nackdelar.
Svar
vi har 13 månader
imellan våra tjejer som numera är snart 2 o 3 år. Det är både underbart mysigt härligt men oxå väldigt intensivt. Så det mesta vi gör här hemma är intensivt matbordet sänggående bus blöjor kärlek lek kiv trots ja just nu lever vi väldigt mkt i stunden både i upp och nedgångar. Syskonen älskar varandra leker jättemkt ihop skojar busar o kittlar varandra så skratt har vi oxå mkt av hemma hos oss. I mellanåt känner man sig sliten men för det mesta så känner man sig berikad med två så härliga barn! Det mesta går i ett och om man har lite rutiner så flyter det på bra. Vissa stunder kan man känna sig otillräcklig men så är det säker oxå för föräldrar som inte har sina barn tätt SÅ vi är så nöjda så med att ha fått våra barn tätt lite svammligt :D hoppas du fick ut ngt vettigt av detta *L*
Skrivet av    Jenny m Thea & Moa
14½ månader
är det mellan mina tjejer. Vi har det bra. De är idag 4 o 5 år och leker massor tillsammans. De är mycket olika som personer, men har ändå väldigt mycket glädje av varandra. Den största fördelen är att de alltid har varandra. Nackdel......, tja, det var väl att kroppen tog stryk av de täta graviditeterna och den långa småbarnstiden.
Skrivet av    Cayenne
15 månader
Tjejerna är i tonåren nu, så jag har ju gått igenom några \"faser\". Jag tror att man som förälder måste lära sig att släppa alla \"måsten\" och inte ha så höga krav. Även känna att man inte kan hålla tider eller lyckas med sina planer. Man måste också kunna ge båda barnen uppmärksamhet samtidigt, det underlättar helt klart att sitta med 2 i knät samtidigt med varsin vällingflaska på kvällen. Kan man känna sig lugn i det, så klarar man lätt hur många tätisar som helst.
Skrivet av    Lena_O