Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Finns det någon från Finland här?

Skrivet av Mrs Snape
Jag efterlyser böcker (speciellt Hjälp det Spökar) av Mauri Kunnas, som jag tror är en finsk barnboksförfattare. Jag ÄLSKAR hans böcker, och jag kan inte få tag på någon av dem här i sverige. Nu undrar jag om de finns i nytryck i Finland, och om de möjligtvis ges ut på svenska där också?
Om någon har möjlighet att kolla detta så skulle jag bli väldigt glad. Då kanske boken går att beställa från en finsk bokhandel om jag har tur.
Svar på tråden: Finns det någon från Finland här?

Jag googlade

och hittade \"svenska\" nätbokhandlare och förlag belägna i Finland, bla Akademiska bokhandeln.Så klart är de finska, men svensktalande eller vad man ska säga....
Skrivet av    Chand

Jag är från Finland!

...Och jag hittade Mauri Kunnas´egen hemsida, och valde att se den på engelska. Här kanske du kan hitta lite hjälp: http://www.maurikunnas.net/default.cfm?cd=2029&depth=2&dept0=2000&dept1=2029 Den verkar ju iallafall vara översatt till svenska. Jag älskar också Mauri Kunnas och hans härliga bilder!
Skrivet av    Flugan

Tack för hjälpen!

Jag får leta vidare helt enkelt. Jag har luskat fram att den finns på Järvsö bibblan, och man kanske kan beställa den därifrån. Eller så får jag ringa fem gånger om dagen till Rabén och Sjögrén och se till så att de ger ut böckerna igen!
Skrivet av    Mrs Snape

Hejsan

Kollade på Adlibris.se och där fanns en del av hans böcker på svenska, engelska och finska.
Skrivet av    Gummibollen

Artiklar från Familjeliv