Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Varför blev jag raderad??

Skrivet av Anja
Jag menade ju inte att ifrågasätta diagnoser! Nu förstår jag inget-förklara gärna den som vet något!

Jag har inte varit inne här sedan igår pga tidsbrist,nu gick jag in för att se om det blivit några flera intressanta svar.Blev besviken..Vad gjorde jag för fel??
Svar på tråden: Varför blev jag raderad??

Mörkläggning

känner jag det som. De kunde i alla fall låtit dig ta del av svaren innan de raderar. Eller flyttat tråden till Diskutera diagnoser där den hör hemma.
Skrivet av    Anonym mamma med tre

Ja,det vore faktiskt rimligt..

nu har jag ingen aning om vad som ställde till det så att allt blev raderad,*sur*..
Skrivet av    Anja

Det var nog jag...

jag är inte helt för diagnoser i alla lägen och det gillas inte på den sidan. Jag skriver vidare på det här inlägget på Diskutera diagnoser.
Skrivet av    Anonym mamma med tre

Redax gjorde bedömningen att inlägget bröt mot

snackreglerna O Saxat m du deltar i gruppen ska du acceptera medicinska diagnoser, likväl som respektera att det finns olika uppfattningar. Ifrågasätt inte diagnoser eller ickediagnoser och försök inte att övertyga andra om att det du tycker och har erfarenhet av är det rätta.
Skrivet av    Marie *snackvärd*

Läs snackinfo!

Den här sidan ska vara en stödsida för föräldrar vars barn har eller misstänks ha bokstavsdiagnos. Vill du diskutera runt diagnos vara eller icke vara gör det på diskutera diagnoser.
Skrivet av    mani

Men snälla,jag har aldrig ifrågasatt diagnoser..

ni måste ha blandat ihop mig med någon annan.
Skrivet av    Anja

Tyvärr har aldrig

censur lett till något positivt. Den förstärker bara fördomar och bygger murar istället för att riva ner dem. Det är beklagligt att en fråga inte kan diskuteras utan koppling till individ eller person utan i sak.
Skrivet av    Jämställd pappa

Det kan den

men inte härinne. Många har skrämts bort härifrån av den hårda ton som den sortens diskussioner oftast leder till. Bättre då att ta det under \"Diskutera diagnoser\" där det hör hemma och man kan välja att låta bli att gå till om det är _stöd_ och goda råd i vardagen man vill ha.
Skrivet av    Marie *snackvärd*

Ju men det är ju den tonen som

vi alla måste ta ansvar för - att den inte blir skarp och hög. Jag har varit inne på dessa sidor i minst fem år och vet att det går att dämpa tonen och föra en dialog. Men du är snackvärld så du har makten och då kan inte jag göra något åt det annat än att vidhålla att jag tycker att det är fel.
Skrivet av    Jämställd pappa

Ingen makt

här inte. Bara språkrör. Även jag har varit härinne många år och jag delar inte riktigt din uppfattning där.
Skrivet av    Marie *snackvärd*

Artiklar från Familjeliv