Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Har träffat läkaren idag...

Skrivet av Kerstin med Martin-00 & Linus 050912
eftersom jag har ont på ett ställe ovanför högra bröstet. Det är inte som mjölkstockning utan mer en brännande stickande känsla. Läkaren sa att det troligtvis inte har nåt alls med mjölken att göra utan det är helt enkelt en nerv som protesterar pga det tunga bröstet. Jag har stor byst normalt sett och den är ju inte mindre nu när jag ammar. Dessutom är högra brösten större än det vänstra. Hon sa att jag skulle satsa på en ordentligt stadig bh för att lyfta upp bröstet så att inte nerven påverkas. Jag som inte vågat ha bh så mycket för att jag varit orolig för att få mjölkstockning *s*
Svar på tråden: Har träffat läkaren idag...

Brännande stickande känsla...

har jag med och olika storlek på brösten likaså. BVC-sköterskan tyckte jag skulle kontakta amningscentrum för att få hjälp, men har inte hunnit. Kanske är samma sak här fast jag har små bröst? Hade din läkare några andra teorier om vad det skulle kunnat vara? Hur som helst så gör det jäkligt ont =( - nästan som när mjölken rann till som värst. Känner du igen dig?
Skrivet av    Dessi & Nathalie 050911

Oj.

Vad mycket konstiga saker man kan drabbas när man ammar... Jag som inte trodde det skulle vara så svårt, men det är ju som en hel vetenskap.
Skrivet av    Jennie med Torsten

Artiklar från Familjeliv