Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sturefors i Linköping?

Skrivet av Karin
Är det någon som bor i Sturefors? Eller någon som vill berätta ungefär hur det är där? Är det tråkiga hus? Tråkigt ställe? Finns det mysiga äldre villor, typ 30-talsbyggda?

Bankekind då? Hur är det där? Barnvänligt, hustyper, bebyggelse? Jämfört med Sturefors?

Som ni märker ska vi flytta till LInköping och är lite skrämda av huspriserna i stan, och dessa två ställen har fångat vårt intresse på distans i alla fall. Hoppas på lite hjälp!
Svar på tråden: Sturefors i Linköping?

Det är jätte mysigt...

i sturefors tycker jag, bor själv i sthlm men har släkt där! lagom stort, trevligt bad på sommaren, finns pizzeria,mataffär inte så jätte långt tilll lnkp ca 1mil tror jag)!. Finna både äldre och mycket nybyggt, priserna verkar ha stigit rätt mkt där på senaste åren. Jag vill själv flytta dit alt västervikstrakten då jag är TRÖTT på sthlm.
Skrivet av    Blondie med 4a

Bor i Sturefors!

Vi flyttade hit i juni och trivs jättebra, har två småbarn och det var mycket därför vi valde Sturefors. Det är lugnt, har service trots att det ej är så mycket, och är i vårt tycke väldigt nära stan ändå (tar 10-15 minuter med bil, det är ju ingenting). Dessutom finns det en härlig badplats - och DET är lyx i den här kommunen! :-) Vet ej hur huspriserna är men en stor BR kan ni nog fynda, vi bor i en på 130 kvadrat som inte var så dyr och nu ligger en likadan ute till lägre pris än vad vi betalade.
Skrivet av    Tina

Artiklar från Familjeliv