Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Säljs mätstickor (till skor) på ullared?

Skrivet av Marie
Någon som vet vad de kostar i så fall?
Svar på tråden: Säljs mätstickor (till skor) på ullared?

Har inte sätt dem där i alla fall,

Har köpt min genom Ellos, och faktiskt aldrig sätt dem säljas någon annan stans. Gav 99 tror jag för min, men det var några år sedan nu. Men det är verkligen bra att ha! Bara att mäta i skorna och barnens fötter, lägga till de cm man skall så vet man _innan_ man går till affären. Tycker ibland att de mäter fel i affärer, mäter foten och säger vilken storlek man skall ha, men hallå, det är ju även stor skillnad på samma storlek!
Skrivet av    Mamma till 6 barn

Nää,

på Gekås har de det säkert inte, eftersom de inte säljer skor, men kanske på Sko-Boo eller Skokanonen? (Jag har köpt min på Johanssons.)
Skrivet av    Jessika

ja..

..i skoaffären skoboo har de mätstickor. Jag har köpt min där, men minns faktiskt inte vad den kostade.
Skrivet av    jenjen

OK!

Har aldrig sett, men då finns det. Undrar du på priset Marie så ring dem eller maila och fråga, de är jättetrevliga! www.skoboo.se
Skrivet av    Mamma till 6 barn

Förra året kostade de...

...139,. där. Tänk på att det är effektivt mått när man mäter med stickan. Inte lägga till 1,5 cm som växmån alltså. Det är redan inräknat!!
Skrivet av    Åsa

Jag köpte nyss på Sko-Boo...

...tror det var 139 kr fortfarande.
Skrivet av    Emmanuelle

HM????

Vad har de för sticka? Min visar hur lång skon är i millimeter, och när man då har mätt fötterna i millimeter får man ju alltid lägga till 1,5 cm i växmån eller 2 cm på vinterskor. Hur är dessa stickor??? Och, vinterskor skall ju har större växtmån än vanliga, hur görs det då?
Skrivet av    Mamma till 6 barn

Artiklar från Familjeliv