Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tips önskas! Hur byta ut nutra till vanlig välling

Skrivet av lindaley
Som sagt har vi börjat med mjölk och ska nu börja med vanlig välling men lillan totalvägrar, vill bara ha nutra! Hur har ni gjort?
Svar på tråden: Tips önskas! Hur byta ut nutra till vanlig välling

Varför byta?

Jag vet dom som fått nutra på anvisning trots att barnet inte längre varit allergiskt. Måste ni byta ut eller kan ni blanda 70/30, 50/50, 30/70 osv tills det är 100% \"vanlig\" välling? /Nettis
Skrivet av    Nettis m. töser -00 & -04

ok..

Tänkte att det skulle bli stört omöjligt att få nutra utskrivet om hon tål mjölk? Men jag har gärna kvar det, hon har ätit det sedan hon var en månad så hon är rätt fäst vid sin nutra! Får höra med hennes läkare om det är ok! Tack för ditt svar!
Skrivet av    lindaley

Blanda i lite, lite

nestle majsvälling i nutran och byt långsamt över. Den är söt och god och god. Hur tar hon nutra förresten. Vår son som åt nutra gjord p solhavre fasade vi över genom att blanda just majsvälling i solhavre sedan bytte vi till 8mån välling.
Skrivet av    Åsa m A&E

Hon äter nutra med havremust...

Det knäppaste är att jag trode hon skulle sluka vanlig välling i ett nafs, kan inte tänka mig något hemskare än att dricka nutra men hon är ju så van vid den!!! jag får prova mig fram. Tack för ditt svar
Skrivet av    lindaley

Så trodde jag med

med första pojken men att få dem att äta mjölk har varit ur svårt. Nu 6 år senare gillar han fortfarande inte att dricka mjölk.
Skrivet av    Åsa

Artiklar från Familjeliv