Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

åh jag blir så förbannad

Skrivet av vinecooler
Här går man och samlar in en massa pengar till hjärtebarnsföreningen och ska sätta in dem på deras konto - Jag jättelycklig - men vänder snabbt. En snorkig kassörska talar först om för mig att jag använt fel talong, efter att ha fyllt i rätt langar jag fram pengarna i påsen bara mynt och hon suckar tungt. De där får du räkna själv och de ska vara i rör, jaha säger jag ge mig rören då säger jag. Nä då ska människan själv räkna dem eftersom det inte är några i lokalen.
Hon räknar dem och säger att det fattas pengar för det är. jaha hur mycket säger jag och tar upp min plånbok det rör sig på sin höjd om max 20 spänn, nedå 54 kr. VA säger jag ja med insättningsavgift. Jamen det är ju ett 90-konto. Jaha säger hon det spelar ingen roll. Denna uppgift hade jag fått från föreningen att man inte skulle behöva betala men ack så jag bedrog mig och samtidigt skulle jag betala 2.50/rör men det hade hon inte betalt för hon som räknat dem och allt. Efter ett mail till föreningen som talade om att det kanske gällde på banken så vet jag nu att jag ska ALDRIG gå in på detta kontor mer.
Jag avslutade mitt besök med att önska dem en bra dag iallafall för det kan hon behöva samt en charmkurs mä för den delen. Gu så arg jag är.
Svar på tråden: åh jag blir så förbannad

Vad duktig du är!!

Som tagit dig tid till att samla in pengar till Hjärtebarnsfonden - kanon! Jättetrist att du blev så illa bemött när du skulle sätta in pengarna. Hoppas det inte leder till att du inte orkar sätta in pengar fler gånger. Jag har också för mig att det ska vara gratis när man sätter in pengar till 90-konton men är inte riktigt hundra. Ett alternativ kan ju vara att man sätter in pengarna först på sitt eget konto (för det är väl fortfarande gratis?) och sedan göra en överföring till pg 900587-7. Ja en charmkurs skulle nog inte skada eller kanske att hon ska byta jobb... Bättre lycka nästa gång!
Skrivet av    Jennie & Alva

Jag hade en drive

här på en resturang där jag har bössa att fika eller ät och lägg i en slant, detta särskilt dagen då Josefine opererades. Och innan vi åkte var det kanske 30 kr däruti nu när jag räknade var det 514 kr känns skönt faktiskt. Samtidigt har jag efter sonens födelse och hennes operation sagt att jag ska bli mer engagerad men jag är en periodare så man vet aldrig när nästa infall kommer.
Skrivet av    vinecooler

Fy så snorkigt

Men man ska aldrig sluta förundras. Det är väl bara riksdagen som har råd att skicka folk på charmkurs. Däremot visste jag inte att man måste betala för att sätta in pengar, det låter jätekonstigt. Var du på en annan bank än den föreningen har konto i? En applåd för ditt initiativ, dock. Du är värd all beundran.
Skrivet av    Pia & Mimi

jag gick på

svensk kassaservice jag vet inte vad föreningsparbanken har för måtto men ett är säkert jag kommer aldrig att besöka kassaservice nå mer.
Skrivet av    vinecooler

ingen bank...

Svensk kassaservice är ingen bank. Det är därför de tar betalt. Det gör de vad det än gäller. Gå på en bank näsa gång!
Skrivet av    ruthesther

Vilken bank????? imt

.
Skrivet av    Annette m Malte & Greta

hon var inte på banken...

på svenska kassa service
Skrivet av    ruthesther

*hm* inget bra ställe för just sådana

saker :=) ser att jag läste lite dåligt innantill :=)
Skrivet av    Annette m Malte & Greta

det jag tycker är så konstigt

är att om man nu kan sätta in kostnadsfritt på ett 90 konto för ett ändamål ska det väl gälla överallt men ne det var \"bara\" för tsunamin som man kunde göra det på SKS. USCH!!!
Skrivet av    vinecooler

Lite kul...

blir det om man bara läser rubrikerna på era svar under vinecoolers inlägg! Man ska ju hitta det positiva i allt sägs det ju... KRAM!
Skrivet av    Johanna

Artiklar från Familjeliv