Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Emla + ME med J&R

Skrivet av Elin E har blivit onödigt förtjust i annans katt
Tack för era svar om vår kattflicka som inte är vår :)

Hon kommer till oss minst en gång om dagen, ibland mer. Tar betäckning hos mina barn om hon blir rädd för hundar eller vilda ungar. Kelar med mig och stryker sig mot maken. Hon är väldigt söt på alla vis, men det gör lite ont i hjärtat att hon inte är VÅR. Barnen har fäst sig väldigt vid henne, och jag gör allt för att dämpa dem.

Det kändes bra att läsa era svar om hur mycket katter faktiskt kan tigga och vad de kan klämma i sig som vi människor inte anser vara kattföda. Roligt också att läsa era egna exempel; jag kunde riktigt se det framför mig!

Vi har tre barn som smular ner och tappar mat på golvet, så det går inte att ha helt fint. Eller tja, går och går... Men denna sida heter ju Husdjur, inte Städning! Jag ids inte hålla på och tokstäda varenda dag. Har ju ett annat liv också.

Jag tror att hon mår bra men det finns flera saker hos hennes ägare som jag är misstänksam mot. De verkar inte riktigt engagerade i katten. Det är svårt att se hennes vackra stora ögon och hur hon går i åttor mellan mina fötter när jag lagar mat i köket. Hon kan stå på utsidan av verandadörren och öppna munnen på vid gavel - till ett rosa gap à la gäspande lejon - och krafsa med tassarna för att få komma in.

Ibland är det hårt när man tycker om någon man inte "bör" tycka om.
Svar på tråden: Emla + ME med J&R

Vad tror du om

att fråga om ni kan få köpa katten för en femma eller nåt? *förflugen idé*
Skrivet av    ME med J&R

Artiklar från Familjeliv