Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

näe..har ni sett vad hemskt

Skrivet av Linda m. Saga + 3 till
sköterskor som "leker" med de för tidigt födda barnen på en neonatalavdelning i utlandet..

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,712915,00.html


jag fick tårar i ögonen när jag såg bilderna
Svar på tråden: näe..har ni sett vad hemskt

MÅSTE du dra upp hemskheter hela tiden?

Jag tycker det är så trist med alla hemska inlägg om dödsolyckor och detta med prematurbarnen som du pumpar in här. Kan du inte låta bli med det eller iallafall varna i rubrikerna om att du ska skriva trista och hemska saker?
Skrivet av    ¤

Pumpar in???

Pumpar in alla hemska inlägg? Vad jag vet så är det just två inlägg som Linda har skrivit på den här sidan med länkar till något sorgligt. Och det har varit länkar från vanliga dagstidningar. Sånt som de flesta läser varje dag. Undviker du att läsa tidningar? I så fall kanske det kan vara idé att undvika internet också. Och du vill att hon ska varna om hemskheter i rubriken. Funkar inte rubriken \"näe..har ni sett vad hemskt\" som varning?
Skrivet av    Sofia, från en annan ankomstsida

Nej, det funkar inte...

...och jag menar inte bara HÄR på denna sidan för det kommer ständigt nya \"hemskheter\". Finns det inget roligt att skriva om någon gång? Det är precis som om vissa människor dras till hemskheter och sedan måste de dela med sig av detta till andra HELA TIDEN!!! Kanske är jag extra känslig för att jag precis fött barn, men jag tycker det är så tråkigt att det alltid måste \"pumpas in\" en massa tråkiga och sorgliga saker... Förlåt mig om jag inte är lika stark och tålig som du!!
Skrivet av    ¤

dåligt humör eller??

denna länk hittade jag på ankomst juni-06...där en annan skrev in där om detta. Och ingen där hoppade på henne... men det ska ju alltid vara jag som blir påhoppad...som vanligt. Även om andra skrivit exakt samma saker som jag. Men men jag är van så jag tar inte illa upp... Det andra jag skrev nedan från en annan tidning var en person jag KÄNNER...och jag var riktigt ledsen pga det som hänt..och där hade du heller inte behövt läsa mer än första raderna om du nu tyckte det var så otäckt. Det är ju fruktansvärt ett en gammal klasskompis blir ihjälskjuten..han skulle snart bli pappa för första gången med. Men då vet jag det nu då..att jag inte ska skriva nåt som här för du är så känslig för det. Och jag tycker faktiskt att jag skrev rätt bra vad det handlade om i inläggeoch du hade inte behövt öppna länken och titta in vad det var för nåt om du är så känslig.
Skrivet av    Linda m. Saga + 3 till

Tack Sofia

jag håller med dig...vill de inte läsa om nåt hemskt så behöver de heller inte gå in och läsa mitt inlägg eftersom det stod i rubriken..och de hade heller inte behövt gå in på länken...vilken den anonyma säkerligen gjorde trots att hon visste vad det handlade om.
Skrivet av    Linda m. Saga + 3 till

Artiklar från Familjeliv