Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Halloj =)

Skrivet av Vicky
Antar att detta är även ett träningssnack?
Jag är ny härinne och skulle verkligen behöva ha stöd och peppning från andra tränande =)
Jag har aldrig tränat i hela mitt liv och jag har heller aldrig ätit direkt sunt, har dessutom haft och har ett hemskt sockerberoende som jag försöker bli av med nu för andra gången, skitsvårt!!
Trots detta så har jag aldrig varit överviktig, tvärtom. Nu sista tiden har jag börjat både se och känna att min kropp förändras, jag börjar lägga på mig runt magen och ställen jag inte alls vill bli större på.
Nu har jag gått och köpt gym/träningskort. Det ingår alla typer av gruppträningar och på själva gymmet. Jag är jätte nervös men samtidigt glad för det känns spännande.
Själva träningen tror jag kommer att bli rolig, givetvis tungt ibland men jag tror att det som kommer att vara jobbigast är att lägga om min kost helt.
Hur gjorde ni när ni började? Vad tränar och vad äter ni?
Svar på tråden: Halloj =)

Hej o Välkommen!

Är själv relativt ny härinne, läst mycket och ganska länge men har inte skrivit så mkt! Träning och kost är a och o för mig, så fort jag fick in regelbunden träning i mitt liv så förändrades kosten nästan av sig självt tycker jag, visst man får tänka efter men det går mycket lättare när man tränar samtidigt. Du blir mer medveten och känner dig friskare när du tränar, därmed vill du också äta annorlunda, nyttigare och inte så mycket eftersom man inte mår bra av det och inte tränar så lätt när man är sprängmätt. Så regelbundenhet, upp till sex mål/dag, mycket frukt o grönt är viktigt! Lycka Till!
Skrivet av    sienna

Hej!

Jag är också aningen sockerberoende men jag tränar och är överviktig. Jag har precis börjat på ett nytt gym och försöker prova på det mesta. Jag har totalfallit för aerobics som jag försöker träna minst en gång i veckan. Styrka i gymmet är också kul, jag kör efter ett basprogram jag fick en genomgång på av en instruktör. Poweryoga ska jag träna/prova idag. Hoppas att det är kul. Step up och spinning tycker jag är jättekul. Bodycombat är rörigt upplagt och väldigt flaxigt. Boxercise är mycket bättre upplagt om man vill träna sådant. Pump var det änge sedan jag provade men jag får ont av skivstången så jag gillar det verkligen inte. Jag träna 4 ggr/vecka och det trivs jag med. Tänker att jag ska dra ner på maten men det blir aldrig av *skratt*. Har du någon fråga om något specifikt pass är det bara att slänga ut en fråga här så kommer säkert någon svara. Kom ihåg att det ska vara kul att träna så prova dej fram tills du hittar något du verkligen gillar. Tänk på att prova olika instruktörer också, samma typ av pass kan se väldigt olika ut beroende på vem som leder det.
Skrivet av    Tillie

Hejdu!

Först vill jag tala om att det även finns ett Viktsnack där det finns massor av duktiga människor som man kan prata kost och näring med. Jag är snackvärd där! :-) Till skillnad från ovanstående så älskar jag Body Combat, det är det absolut roligaste jag vet. Tuff kondition med rörelser hämtade från kampsport, inte så krånglig koordination. Gillar man krångligare rörelser kan man testa dansinriktade pass, gillar man styrka kan man köra Core, eller Body Pump, det finns mycket kul. Testa dig fram och se vad som passar dig! Styrketräning i gymmet är också bra, man får snyggare kropp och bättre förbränning. Jag käkar 6 gånger om dagen. En rejäl frukost, ett litet mellis på fm, lagad lunch, mellis på em, lagad middag och litet kvällsfika. Äter grovt bröd och mycket frukt och grönsaker, sällan snask och sånt.
Skrivet av    MrsHyde

Tack alla!

Och tack mrs Hyde för tipset, skall kika in där oxå =) Nu jäklar skall här kommas igång *s*
Skrivet av    Vicky

Artiklar från Familjeliv