Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Apropå *Du är vad du äter*..retar mig på coachen!

Skrivet av Ord och inga visor!
Jag tycker att hon uttrycker sig lite väl elakt i början när hon påpekar på ett fult sätt,hur fet "bantaren" eller bantarna är.
Det känns som om hon föraktar dem.Spelar ingen roll heller att hon senare då de gått ner,överöser dem med beröm.

"har du sett dig i spegeln nån gång",sa hon ju igår till tjejen.
Olustigt..sedan så retar jag mig på att coachen struttar runt i urringat och tajta kläder,hon tycker nog att hon är supersexig själv.

Tycker synd om de som är med i programmet ,att coachen liksom verkar vilja ha så mycket uppmärksamhet.

Tror inte på det där med tungan.Att om man har sprickor i den så har man stora problem i kroppen.
Eller hälarna..herregud,det går ju att fila hälarna och smörja in dem..
Svar på tråden: Apropå *Du är vad du äter*..retar mig på coachen!

Då skulle hon se min tunga

efter en kväll med supersalta oskalade solrosfrön! *S* Ärligt talat, jag kan bara inte med det där programmet. Förnedrings-TV på högsta nivå att få sk*t och sånt analyserat inför flera hundra tusen tittare. Nä du, tack!
Skrivet av    B-boom

Tror

Att hon är hård i tonen för att få dem att vakna upp för hon är supergo sen... Tycker jag alltså...
Skrivet av    -Jessis-

Nåt som irriterade

mig var ett avsnitt för ett tid sedan där tjejjen var ganska rejält överviktig och killen inte så väldans. Däremot så skulle han enligt coachen vara undernärd pga fel kost och det skulle bla synas på hans tunga. Sen tar man massor med prover på tjejjen och ger allt focus på henne. Skulle ha varit väldigt intressant att veta killens värden. Skulle ge lite perspektiv på detta att fel kost/motion ger olika resultat på olika personer. Vissa har benägenhet att gå upp i vikt medans andra inte. Men att hälsan kanske inte för den skull är bättre.
Skrivet av    Akleja

Ja, Har du sett dig i spegeln? reagerade jag på

ochså? Som om hon menade att tjejen var jätteful bara för att hon var överviktig. Det är väl för hälsans skulle man ska ändra sina matvanor, inte för utseendets. Finns väl många som skulle känna sig nere, om de fick höra nåt sånt, även om de inte var överviktiga. Hatar den där utseendefixeringen.
Skrivet av    Kajan

Hon har så djäkla lite självdistans...

Så när hon säger sina \"wake up-lines\" så låter hon bara elak. \"Har du sett dig själv i spegeln?\" var... bara korkat att säga. Jag skulle för övrigt vilja säga samma sak till lilla fröken Kostrådgivare kan jag säga - att vara smal är inte allt... *ond*
Skrivet av    Camelia

Artiklar från Familjeliv