Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Köpte äldsta sonens stora julklapp idag

Skrivet av Cassiopeia
Mina barn får en större julklapp och sen några små. Årets stora julklapp till 8-åringen är en X.box och nu hade dom rea på den, 1000:- istället för 1500:- då har man ju rent av råd att köpa några spel också.

Vad de andra två ska få för stora julklappar vet jag inte än. Däremot så har maken vunnit en 28" widescreen tv som pojakrna ska få ha på övervåningen och den är också en julklapp till alla tre.
Svar på tråden: Köpte äldsta sonens stora julklapp idag

varför inte

köpa en dvd då och sedan får dom dela på alla tre sakerna tillsammans, kan iten tänka mig att de blir missnöjda
Skrivet av    UlLi

nja

en dvd sitter ju aldrig fel ;) men jag kan ändå tänka mig att de gärna vill ha småpaket också och inte bara stora dyra prylar och kanske bara få ett par strumpor var till, utan att de förväntar sig några små andra paket också. fast det är klart, de kanske får det av släkt och andra bekanta? :)
Skrivet av    Jäntunge

men

de finns dvd från 495:- så om ni ger dom tillsammans tv:n, spelkonsolen och dvd:n då har dom fått tre stora paket, sedan har ni ju pengar kvar till fler småpaket, eftersom de lät som ni brukade köpa något större åt dom var för runt 1000 lappen, så kan ni köpa något spel och filmer plus andra mindre paket för de ni \"tjänat\" på att tv:n är gratis och dvd:n inte så dyr.
Skrivet av    UlLi

Ja det förstås

och så får de kanske som sagt paket av släkt också ? Låter ju helt perfekt ju ( Jäntunge tänker lite trögt ) ! :) God jul
Skrivet av    Jäntunge

Det är ju DVD i Xboxen!!

köp en fjärrkontroll för 400:- (i runda slängar) till Xboxen så har de en DVD där! Onödigt att köpa ytterligare en pryl som ska ta plats - bara en tanke för mig :)
Skrivet av    #Mia med ~ & Neah#

men de är de ju

att jag inte tänkte på de beror kanske på att vi har två såna makapärer (en box och en cub) framför tv: plus dvd spelare eftersom gubben inte tycker dom är tillräkilgt bra som dvdspelare (har en prylgalen gubbe)
Skrivet av    UlLi

Kanske för att

dom fick en dvd förra julen :o)
Skrivet av    Cassiopeia

Artiklar från Familjeliv