Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

SKrattade gott åt mig själv

Skrivet av Bea m. V & H
Idag bokade jag en plats på ett dansaerobicspass. På vägen dit slår det mig att jag inte kört ett enda pass aerobics på 15 år. Väl där träffar jag på en bekant som glatt berättar att passet är ritkgit svårt och jösses vad hon fick rätt. Jag lyckades väl få in rätt kombination 1 gång under hela passet. Jag åkte på en snyting av tjejen brevid, råkade nämligen snurra åt fel håll första vändan och hennes knytnäve träffade mig på axeln.Sen var hon hjättelång ohc tog giganstiska kliv så hur fort jag än förflyttade mig så kom hon farande allt för nära.

Nä jag tror jag får ta några nybörjarklasser innan jag försöker mig på det här igen.
Svar på tråden: SKrattade gott åt mig själv

Huu!

Jag råkade hamna på ett sådant pass första gången jag klev över tröskeln på SATS just efter nyår. Har inte gjort om det sedan dess utan hållt mig till klasser med enklare koreografi, som Box och Body Combat!
Skrivet av    MrsHyde

ojdå

en del lär sig den hårda vägen *s* Men det var ju inte lätt att veta innan! Jag tycker det är jättekul med stegkombinationer men klarar mig alldeles utmärkt med nybörjarnivån. Det är ju ännu roligare om man klarar av dem :-) trevlig helg!
Skrivet av    smamma

Det var extremt snabb koreografi

Dsv han visade nästa steg en halv sekund efter att man stannat från förra kombinationen, stod dessutom til så jag såg dåligt plus att jag var tvungen att hålla undan för tjejen brevid. Ja ja jag fick mig ett gott skratt i alla fall och skall nog tipsa stället om att de bör skriva i sin passifo att det är ett avancerat pass med mycket koreografi.
Skrivet av    Bea m. V & H

hade jag aldrig fixat

Vad härlig du är som tog det med en klackspark och såg det roliga i det! :-)
Skrivet av    smamma

Jag kunde ju gärna inte gå ut efter 15 min

så det var bara att bita ihop och testa.
Skrivet av    Bea m. V & H

Haha, rätt inställning!

På vissa pass ser jag förmodligen inte ens hälften så cool ut som jag inbillar mig , men det skiter jag i så länge jag har kul! MEN jag blir jättestörd på folk som inkräktar på mitt revir och ställer sig för nära mig fast det finns gott om plats längre bort. Jag blir så yr av att snurra så jag behöver utrymme *s*.
Skrivet av    Nina med fyran

Den långa tjejen

Trände ut mig i väggen ett flertal ggr vilket gjorde mig gaaalen. Fick ju inte ensen chans att försöka göra rörelserna rätt ibland.
Skrivet av    Bea m. V & H

Artiklar från Familjeliv