Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fick en konstig input frân svärmor idag

Skrivet av dosiss
hon "erkände" att hon tyckte att Emma var lite efter i utvecklingen. Jag satt som ett levande frâgetecken och undrade vad hon exakt menade med det. Fick inget redigt svar och frâgade igen ( vänligt)men fortfarande inget som jag kunde haka pâ. Undrar om tanten börjar bli snurrig. Sâ;
Min Emma blir snart 10 mânader, hon har bara en tand men stâr upp om hon hâller sig mot ngt, kryper, hittar i huset etc. Ler och skrattar och "pratar", vinkar hejdâ och klappar händerna. Hon är rätt liten, väger 7.9 kilo men det beror pâ att hon äter sojamjölk.
Svar på tråden: Fick en konstig input frân svärmor idag

Inget att bry sig om!

Visst e det jobbigt när alla andra ska lägga sig i och ha synpunkter, speciellt föräldrar. Jag tror dom jämför med hur sina egna barn var och då får dom för sig att så e alla barn. Alla är ju olika! men vissa har lite svårt att förstå det.
Skrivet av    Kana m Alva 7½mån

Ah!

Försök att inte bry dig om det. Alla barn är olika o så är det. Sen i det du beskriver om din flicka så låter det fullständigt normalt i mina öron:)
Skrivet av    Sabina m barnen

En sån...

...konstig svärmor du måste ha. Jag tycker det låter alldeles normalt.
Skrivet av    Helena med Isac dec-04

Haha...

vilken puckad svärmor du har. Om man nu får säga så?!? Jag tycker det låter som din lilla tjej är väldigt duktig! Hon kan väl allt som man \"ska\" kunna vid den åldern. Ja det är bara att skaka bort det och låtsas som du inte hört henne säga det. :)
Skrivet av    Camilla m Emilia 31/1-05 & Nathalie -02

Artiklar från Familjeliv