Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ja nu så e det lörda

Skrivet av niknik
å mitt stora TEST. mina barn äter lördagsgodis men inte jag. ärligt talat e jag jättenervös för detta. var så gottesugen igår, men jag tog en lite burk med hakad ananas å några salta pinnar. denna vecka har jag bara ätit lagad middag å sen tagit naturdiet( pulver) med lite frukt. har heller inte varit inne någon affär då jag inte ska fresta av att handla något, men nu måste jag iväg. håll tummarna för mig. men jag har faktiskt varit ute å gått 4 tim på 5 dagar:-) vilket är mycket för mig nu. mitt mål är att komma igång på gymmet med styrka å spinnig helst 3-4 ggr/v. så nästa v blir det osså bara promisar å nästa v därpå tänkte jag lägga in ett besök på gymmet.

å till alla andra duktiga +/- people här ett stort grattis för eran kämparglöd. läser mer än vad jag hinner svara å ni ger peppning. så ha en bra dag å håll tummarna för mig...

kramisar niknik
Svar på tråden: ja nu så e det lörda

Håller självklart

tummarna för dig och hoppas det går bra när barnen äter sii godis. Mina barn äter också lördagsgodis och själv älskar jag godis, men ikväll skall jag nog äta liiite iaf :) Lycka till!!
Skrivet av    Anna m. Victoria, Emma & Linnea

tack

känner att det kan behövas:-) för min del blir det att jag lagar köttbullar till middag som är min favorit. nåt gott ska jag med få ha..
Skrivet av    niknik

Du kommer att klara

det galant.Intala dig själv att du inte vill ha. Det är inte så gott som man tror om man har hållt upp ett tag. Mycket sliskigare.
Skrivet av    Jess *6,2kg kvar

Ät nåt annat

Gör i ordning något annat som är gott och nyttigare åt dig själv, så slipper du sitta och dregla. Kom ihåg att inget är så gott som att vara smal! *snott från TV*
Skrivet av    MrsHyde

Artiklar från Familjeliv