Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är det här ni är? =)

Skrivet av Annica med A o L
Hallå!

Anna (med Leo) skvallrade om att det var aktivitet på den här sidan så jag letade mig hit, som komplement till september/oktobergruppen! Hej! Ser att det är här ni planerar Sthlmsfikor och -dejtar också - kul! Jag vill också följa med nån gång då det passar; bor ju ute i utkanten numera (Järfälla) och ska hämta på dagis klockan 14 på dagarna så det kan ju bli lite snärjigt. Tycker det är GRYMT dyrt att stå med bilen i p-hus i stan dessutom. Det är jag lite rädd för, att bli isolerad här ute på dagarna...

Förra föräldraledigheten bodde vi i Sumpan och då kunde man ju lätt och enkelt ta sig ner på stan utan bil och dessutom gå snabbt ner till affärerna... Nu är det villaområde och två bilar som gäller. Eller buss/pendeltåg.

Visst, jag känner ganska många trevliga mammalediga (7-8 stycken) i området så helt isolerad blir jag inte. Och kanske målar jag bara upp ett skräckscenario för mig själv, det GÅR ju att ta bilen in till stan. :)

Nu vaknade Linnéa så det är dags för amning. Jennie, jag läste lite längre ner om dina problem med amning. Jag har också sprickor och blåsor och med Amanda var det fruktansvärt, jag fick stafylokocker flera gånger om. Nu är det som eksem runt "nippeln" och det vätskar och gör ont. Jag är livrädd för att det ska utvecklas till nåt värre. Vi får utbyta råd och erfarenheter eftersom, eller hur?

Kramar,
Annica

Svar på tråden: Är det här ni är? =)

Ja det låter bra.

Min spricka har blivit bättre, men kör ju med amningsnapp nu. Dock så har lilla Torsten blivit van med den nu så han vägrar amma utan (som han bör kunna göra på andra bröstet) men å andra sidan gör det mig inget, bara det inte gör ont och han får i sig mat. När spricka läkt helt tänkte jag prova vänja honom vid att amma vanligt igen, om det går. Hoppas det blir bättre för dig också. Inte roligt den här delen av amningen, annars gillar jag den mysiga stunden man har då. Du får berätta vidare hur det går för dig. Kram.
Skrivet av    Jennie med Torsten

Då får vi väl fixa Västerortsfika

Jakans centrum är ju rätt stort. För att inte tala om världens roligaste lekplats med jätte-baby-anpassat fik och skötrum med gratisblöjor. Idealiskt när man har storasyskon med. Du vet det där stället man kan köpa möbler på. Gillar Amanda det? Magnus älskar att vara där.
Skrivet av    Madonna

Artiklar från Familjeliv