Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Syskon i lika kläder

Skrivet av sippan
Mina barn är tjej 6 år, kille 4,5 år ock kille 4 mån.

Tycker Katvigs appleprint är så fint. Kan tänka mig brun heldräkt till minstingen, brun tröja till mellankillen samt en lila klänning till storasyster. Skulle detta se bra ut tillsammans på foto? på julkalas eller ser det fjantigt ut?

Hur är storlekarna? Har hört att Katvig är små. Gäller det alla plagg?
Svar på tråden: Syskon i lika kläder

Inte alla tre.

Skulle inte jag ha, då ser det mer ut som en reklam för Katvig, trots att jag klätt mina killar i likadana kläder ibland och trots att jag också älskar kläderna i appleprint. Kanske att två av tre har appleprint och den tredje har Katvigs randiga Cottonwear, typ minstingen i brun appleprint, mellankillen i brun o vitrandig tröja och tjejen i lila appleprint? Jag har än så länge bara erfarenhet av babykläderna och de är en storlek mindre än angivet tycker jag.
Skrivet av    Maja m. Signetutan & Knäckebröderna

Gillar matchat :-)

Tycker det låter fint och enhetligt. De plagg vi har i katvig är små i storlek men det kanske har ändrats då jag läst här att flera uppfattar dom som stora (?). Har inte köpt något nytt från dem på ett halvår då jag inte gillar kvaliteten så det kan ha ändrats. Vi har plagg från deras randiga bastrikå.
Skrivet av    madeleine75

Njae

jag tycker det låter som att det finns risk att det blir för mycket. Just appleprint är ju jättefina, men också rätt \"intensiva\". Jag tror det blir för mycket på bild helt enkelt om alla tre har det på sig. Nu är jag iof inte så mycket för att syskonmatcha med likadana kläder. Men kanske kan killarna få bruna appleprint och tjejen någon annan klänning i brunt. Då matchar det ju, utan att bli allt för mycket. ps; personligen gillar jag den ljusblå med röda muddar bäst :-)
Skrivet av    Maja med Malte 030320 och Tore 041113

kanske lite mkt mönster...

om alla barnen har samma. Annars tycker jag också att deras appleprint är jättefint. Min tjej på 2 år och 3 mån har en tröja med det trycket i stl 98 och jag tycker absolut inte att den är liten. Om jag jämför med tex po.p:s tröjor i stl 98 så är nog Katvig tröjan lite större. Byxorna däremot (vanliga bruna byxor, ser nästan ut som långkalsonger) var ganska små i midjan. Hon har där stl 92 och om jag återigen skall jämföra med pop:s byxor så är katvigs mindre. Fast de passar min tjej jättebra ändå för hon har slutat med blöja, annars kan jag tänka mig att de kan vara lite tajta.
Skrivet av    Annelie med två tjejer

Svar om storlek

Jag svarar bara om storleken på Katvig, eftersom jag inte vet hur just appleprint ser ut. Svårt att uttala sig om ifall det blir snyggt att matcha ihop när man inte vet hur plaggen ser ut... Min son har en vit- och brunrandig t-shirt från Katvig. Väldigt mjuk och fin i trikån men ganska liten i storleken. Den är i stl 92 och jag tycker att den är klart mindre än många andra t-shirts han har i stl 86/92 eller rena 86:or.
Skrivet av    Ansan m Arvid 0305 & Filuen bf 24/10

Tack alla

ja det blir kanske för mycket mönster. Skulle vilja ha möjlighet att klämma på kläderna och kolla storlek live oxå
Skrivet av    sippan

Vi har heldressen i Appleprint..

Min dotter är ca 69 cm lång och har den i strl 74, den sitter jättebra men är lite lång i ärmar/ben. I övriga kläder har hon strl 74. Vi köpte 80 först eftersom jag hört att de är såå små, men den är tokstor och går absolut inte att använda!
Skrivet av    snigelina

Artiklar från Familjeliv