Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Råd om resemål

Skrivet av *Jillan*
Funderar på att kanske resa iväg i sommar hela familjen då vi båda fyller 30. Men längre än så kommer vi inte. Vet vet helt enkelt inte vart vi ska åka!
Barnen kommer att vara 1 år och nästan 4 år. Vill till ett ställe där det är sol & bad. Lite shopping och lite att se. Men mest så kommer vi bara att slappa med bad och lek. Funderar även på att ta al inclusive...

Tips mottages gärna!
Svar på tråden: Råd om resemål

JAg rekomenederar då

Turkeit, med Nazar! Otroligt billiga och prisvärda resor, hotell med nästan bara fyra och fem stjärnig, all inclusiv, helt underbart. Innan vi hade dotetrn så trodde jag aldrig att vi skulle välja all incl, men nu vet jag bättre:-) I somras var vi 2veckor med Nazar, i Side(el. 10km fr. Side), hotell heter Stone Palace. Vi var otroligt nöjda och kommer att åka med dem igen nästa sommar!
Skrivet av    Jelena m.LoM

Jag vet!

Vi har just kommit hem från en underbar vecka på Kreta.Reste med Ving till Sunving Resort Makrigialos.Helt underbart! Tre fina barnpooler,två sandstränder och det bästa av allt All Inclusive.Helt suveränt för barnfamiljer! De har dessutom barnshow och vuxenshow på hotellet varje kväll som håller hög klass.Maten var toppen.Stor frukostbuffé som svensk hotellfrukost ungefär.Till lunch var det alltid två varmrätter,salladsbord mm.Till middag hade barnen eget buffébord med korv,spagetti,köttfärssås,pommes mm.Dessutom fick man äta så mycket glass man ville:) Rekommenderas! Liten lugn fiskeby med några turistbutiker och små restauranger.Vi hyrde bil och åkte runt två dar och sen var vi mest på hotellet.
Skrivet av    Jeanette

Ok!

Det låter hur bra som helst! :0) Får man fråga vad kalas gick på ungefär? Vilket bolag reste ni med? Något man ska tänka på när man beställer resan? Har ni varit där nu, hur var vädret då? Frågvisa jag... :0)
Skrivet av    *Jillan*

Hej igen!

Vi åkte med Ving och bokade tidigt.Priset varierar beroende på vilken vecka man åker så det är nog enklast att söka på deras hemsida.Vi bokade hyrbil samtidigt som resan och det var väldigt smidigt att bara hämta bilnyckeln på hotellet:) Allt var ju redan betalt... Vi åkte den 6 oktober och vädret var jättebra.Runt 25 grader och sol.Lite kallare på kvällen och nån regnskur.Men poolerna var kalla! Havet däremot var ljummet:)
Skrivet av    Jeanette

Artiklar från Familjeliv