Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jakten på de svarta jeansen...

Skrivet av MrsHyde
I dag har jag shoppat i Gallerian. Delvis lyckat får jag väl säga. Jag köpte de Puma-sneakers jag ville ha, ganska ovanliga med snörningen lite åt sidan på skon, i rött, svart och vitt.

Men det blev inga svarta tajta jeans, och ingen Salming-huvtröja. Jag hade i Fitness Magazine sett en helt underbar hoodtröja i khakigrönt med tuffa röda detaljer. Tröjorna säljs visst inte i landet över huvud taget fick jag veta, så jag får väl beställa en över Internet via Salming Sports hemsida.

Kollade på massor av jeans men antingen var de för dyra (över 1000:-) eller så hade de bara större storlekar kvar. Det enda paret jag faktiskt provade var VILAs eget märke, men de satt väldigt konstigt. Det kändes som om grenen satt längre ned än den borde, halva rumpan blottades när jag böjde mig ned, och byxfickorna satt nere på låren och inte på rumpan. Men expediten sade att de skulle vara så. Bah! Jag kanske är hemskt omodern, men jag vill ha bekväma byxor!

I alla fall blev det på VILA oplanerade inköp av en liten cardigan i mörk petrolblå färg, samt en lång mörkgrön mönstrad volangkjol på rea. Trevligt, men jakten på de perfekta svarta jeansen fortsätter!
Svar på tråden: Jakten på de svarta jeansen...
Inga svar i tråden.

Artiklar från Familjeliv