Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vem är jag?

Skrivet av Locken
36 årig fabriksarbetare sen 19 år. Ett barn och ingen sambo. Vem tror ni att jag är och ser ut då?
Svar på tråden: Vem är jag?

Glad

och ser det positiva i tillvaron. Dricker gärna en grogg tillsammans med tjejerna innan danstillställningen. Du gillar slingor. Du har gärna lite tajta kläder, köper endel på postorder, Vero Moda, Lindex och KappAhl. Du försöker hänga med i modetrender. Läser endel magasin. Har koll på det senaste, men klär dig själv efter egen stil som är densamma genom endel år. Gillar sport. Åkt på en och annan charterresa.
Skrivet av    Ells

ååh, henne känner jag!

Hon är lång och stabil, men inte överviktig. Blond halvlång frisyr. Lyssnar på talböcker i freestyle medan hon jobbar, och läser på fri hand hela kvällarna. Klär sig i jeans och långärmade topar med diskreta men smakfulla detaljer. Sminkar sig inte till vardags, men är vacker och färgstark ändå. Snäll lugn och nöjd med livet.
Skrivet av    .:Hella:.

Oj

Där prickade du nästan rätt:-) Jag ser väldigt positivt på livet, festar gärna, slingor har jag fast dom inte är snygga nu. Det stämmer att jag har handlat iaf i år på postorder(LaRedoute). Handlar på Vero Moda men kan inte komma på sista jag handlade på Lindex och KappAhl;-) Läser en del tidningar, Amelia, Damernas och Fitness. Nästan uteslutet är det Jeans som gäller med snygga T-shirtar eller toppar. Sportar och reser;-) Full Pott, bra jobbat!
Skrivet av    Millan68

Men va nu!

Nästan rätt här å:) Fast jag är bara 163 cm lång,frisyren stämmer. Lyssnar mycket på min träningsmusik i MP3 spelaren på jobbet så nästan rätt. Tycker om att läsa även om jag somnar så fort jag öppnar boken. Kläderna stämmer, sminkar mig gör jag vareviga dag. Snäll anser jag att jag är och nöjd med livet. Usch vad jag är lätt genomskådlig:-)
Skrivet av    Millan68

Artiklar från Familjeliv