Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kan inte låta bli jag heller!

Skrivet av Idun
36-årig gift enbarnsmor boende i bostadsrätt i Sthlms innerstad, jobbar i orkester. Vad säger fördomarna om hur jag ser ut?
Svar på tråden: Kan inte låta bli jag heller!

såhär...

svartklädd. Svarta byxor med pressveck, stövlar, polotröja under kavaj. Sliten (fast på ett snyggt sätt) potfölj i läder (där notställ och notböcker får plats) en liten smyckesklocka i en kjedja om halsen. Klockan var din mormors och betyder väldigt mycket för dig. Långt självlockigt hår, antingen i någon rödbrun nyans eller mörkblond. Kortare och tunnare än medelsvensson, lågmäld och vänlig. Gillar smaksatt kaffe och orientalisk kryddstark mat.
Skrivet av    .:Hella:.

Så här så klart

Page slingat naturligt hår som inte kräver så mycket. Rätt trendigt klädd, sparsamt med MakeUp. Tycker om att ta det lugnt på kvällarna med en kopp choklad och en prickikorv macka med ditt barn.
Skrivet av    Millan68

Jag tänker på

Susan Sarandon i Häxorna i Eastwick - vild, vacker och rödhårig, helt dedikerad åt musiken :-)
Skrivet av    Lilla Lo

Tihi, tack!

Vad kul ni gissar! Jag tycker att Millan kom närmast - \"Page slingat naturligt hår som inte kräver så mycket\" - rätt, fast jag färgar det mörkt för att de grå ej ska synas. \"Rätt trendigt klädd\" - nja, kanske inte trendigt, då jag för tillfället har en crush på linnekläder och ser lite ut som en kulturtant. Boho i mina bästa stunder, strikt svartklädd på jobbet, mysbyxor på söndagarna. \"sparsamt med MakeUp\". Jupps! Trots att jag gick sminkkurs i våras. Än är lite solbränna kvar sen i somras, men det blir nog en tur till Face snart (när lönen kommer) Men just nu stämmer det förskräckligt väl. \"Tycker om att ta det lugnt på kvällarna med en kopp choklad och en prickikorv macka med ditt barn.\" JA!! Helt rätt!
Skrivet av    Idun

Artiklar från Familjeliv