Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

SAix = SSth

Skrivet av dosiss
var i stockholm i sâfall. Jag har bott i bla Spânga, Sollentuna, Upplands Väsby och Kungsholmen...
Svar på tråden: SAix = SSth

*Fniss*

Nä det är inte min man som jobbar vid järnvägen :) Tror du tänker på Stina, min jobbar ett Creperie. Åh har du bott i Sollentuna? Jag har bott i Fruängen, Tullinge (nästan hela min barndom) och Helenelund. Lägenheten vi ska få ligger i Huddinge, rätt sida om stan för min del :) Åker ni ofta till Sthlm?
Skrivet av    SAix

F\'lât

svârt att hâlla reda pâ alla....Men vad kul att ni ska flytta till Stockholm!! Jag älskar Stockholm och nästan alla mina vänner bor kvar där. Som tur är kommer dom oftare hit än vad jag âker upp. Men det är en ekonomisk frâga oxâ; man mâste välja pappa och mamma före kompisarna...â andra sidan sâ har jag bara fyra veckors semester som jag mâste ta ut i en klump i augusti mânad eftersom dagmamman tar semester dâ. Emma är för liten för att gâ pâ kollo.
Skrivet av    dosiss

Jag har bott i Häggvik oxâ!

Skrivet av    dosiss

Nä det är ingen fara...

Det är inte lätt att hålla reda på alla ufos. Nej, det är inte billigt att resa fram och tillbaka, vilken tur du har att dina vänner kommer till dig. Det ska bli så skönt att ha min familj i samma stad snart, så har vi bara Js familj i Portugal att hälsa på. Då kanske man kan få in en solsemester någonstans istället för att köra Portugal-Sverige varanann gång.
Skrivet av    SAix

Nej, bila

med barn. Finns det nâgot värre? Man behöver flera dagar sen att vila upp sig. Det är klart, man fâr ju mer grejer med sig men med bensinpriserna nu sâ blir det inte billigare att bila än att ta billighetsflyg.
Skrivet av    dosiss

Vi brukar

bila till portugal, men det är som du säger skitjobbigt. Även om vi är två st som kör och spanien och norra Portugal är sååå boring att köra igenom. Fast Autobahn kanske inte är så mycket roligare, kör ni den?
Skrivet av    SAix

ALDRIG MER

autobahn= livsfarligt.... vi satt och vrâlhöll i ratten jag och min man. Vi satt och körde i 140-150 km/t och ändâ blev vi omkörda som om vi satt i en skrotig folka. Jag höll mer koll i backspegeln än vad som hände framför mig. Den resan har jag gjort en gâng och aldrig mer.
Skrivet av    dosiss

Artiklar från Familjeliv