Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Usch ! Ingen karaktär !

Skrivet av Irmelin *vv*
Vad åt vi igår på väg till landet ? Jo, kinamat. Magen kändes som en uppblåst ballong efteråt. Tror i jag tänkte på det idag ?,
Nej då. Middag idag vad blev det ? Maken orkade inte invänta lagad mat, han var för hungrig och ville ha pizza, där fick jag i mig en halv sådan.
Usch ! Jag tänker dra ett streck över detta och börja om imorgon. Hoppas att skadan inte är alltför stor...
*suckar*
Svar på tråden: Usch ! Ingen karaktär !

Ingen fara

bara man inte fortsätter i samma stil. Nya tag imorgon!
Skrivet av    Linjo

Nästa gång...

...vad kan du då göra annorlunda? Det gör inget om man gör misstag, bara man lär sig något av dem. Om jag vore du skulle jag gett maken en macka medan han väntade på middagen. Och bara för att han vill ha pizza, betyder det att du också måste äta pizza? Fundera på vad du kan göra nästa gång liknande situationer uppstår, så har du i alla fall lärt något av det som gick mindre bra i helgen.
Skrivet av    MrsHyde

Men du....

du får tänka på att det är ett livslångt projekt att gå ner i vikt och fixar du inte lite snedsteg nu så kommer det ju att gå åt fanders sen. Nä lika bra att lägga in i planeringen att man inte kan ha stenkoll på vad man stoppar i munnen jämnt, livet funkar ju lixom inte så. Utan jag tycker det är helt ok att det inte är perfekt mat jämnt utan det viktigaste är att det är bra mat den mesta av tiden. Det här är absolut inget nederlag, utan bara en påminnelse om att du är helt normal:-) Nästa vecka kör du bra mat och nästa gång du \"fuskar\" lite vet du att det inte gör så mkt, bara det inte blir för ofta! Kram
Skrivet av    **Dame**

Tack ! :-) IMT

h
Skrivet av    Irmelin *vv*

Du har rätt

Jag behöver inte äta pizza för att resten av familjen gör det, och det brukar jag inte heller göra. Den här gången så kunde jag bara inte stå emot. Nu ska jag ta nya tag i veckan och även gå och träna flera gånger. Vi är bortbjudna på lördag så jag har redan planerat att spara mina motionspoints tills dess. Förresten, nu kom jag på att jag har jag tränat tre gånger i veckan, 1 timme/gång och inte gjort av med några motionspoints. Det kanske mildrar mitt kaloriintag i helgen litegrann ! :-)
Skrivet av    Irmelin *vv*

Gulle dig !

Precis så ska man ju tänka ! Jag ska försöka att inte \"slå\" på mig själv och ta nya tag istället, och inte ge upp. Tack för dina kloka ord! :-)
Skrivet av    Irmelin *vv*

Artiklar från Familjeliv