Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Gissa mig med!

Skrivet av M
27 år, bor i Hammarby Sjöstad (Sthlm) med sambon och två små barn, mammaledig för tillfället, arbetar inom ekonomi. Hur ser jag ut?
Svar på tråden: Gissa mig med!

Jag VET!

Du är blond med underliggande mörkt hår, långt i en trendig uppklippning (kanske snedlugg). Du vill ha utsläppt men det blir av praktiska skäl ofta hästsvans ändå. Du är definitivt trendig, gillar nu cowboyboots med smala jeans instoppade alternativt jeans som är snörda nere med gummiband (ni vet!). Du har en Teutonia eller UJ (jo, UJ syskonvagn). Kanske har du blivt mer praktisk i klädvalet efter andra barnet, lite mer Po.P, men bara lite. Du är söt och nyfiken på nya grejer och ni reser mycket.
Skrivet av    J

*ASG*

En del är ju helt rätt ja! =))) Jag äger dock inga cowboyboots för tillfället... och jag har ingen Teutonia men både dubbel- och singel-UJ ;) Jag äger EN enda vuxentröja från POP som är alltså till mig själv, hehe =)
Skrivet av    Mirva m. Vincent -04 & Dominic -05

Nu avslöjade jag ju mig :)))))))))))))))))))))))))

.
Skrivet av    Mirva m. Vincent -04 & Dominic -05

Teutonian

tänkte jag mig vara en kvarleva från första barnet. Haha, så du har en praktisk tröja iaf :-) Nu blir jag nyfiken på vad du har på fötterna! Det är så lätt så lätt att avslöja sig, du är i gott sällskap!
Skrivet av    J

Nej,

vi har aldrig ägt en Teutonia. Ingen POP amningströja har jag inte... har en helt vanlig =) På fötterna... olika gympisar, stövletter...
Skrivet av    Mirva m. Vincent -04 & Dominic -05

Artiklar från Familjeliv